1
Domaći fudbal

BJEKOVIĆ PITA KOKEZU: Da li ćete održati reč?

Objavljeno: 18.10.16 u 21:39

Opozicija u Partizanu na čelu sa Nenadom Bjekovićem upitala je Slavišu Kokezu da li će održati obećanje i posredovati u izborima kluba iz Humske, nakon što je aktuelna uprava zakazala treću po redu skupštinu sa ciljem izbora novog rukovodstva crno-belih za 24. oktobar.

Saopštenje bez izmena prenosimo u celosti:

„Na vašu inicijativu i inicijativu FSS formirana je radna grupa da uz Vaše posredovanje pripremi uslove i stvori ambijent dostojan FK Partizan za održavanje Skuštine.

(NE)OČEKIVANO? Funkcioneri i igrači Partizana prisutni na sahrani Aleksandra Stankovića, evo i koji…

OTKRIVENO: Partizan i dalje ćuti, majice stigle preko jednog od igrača!

Na zadnjem sastanku u junu mesecu u Vašem i prisustvu generalnog sekretara gospodina Nebojše Ivkovića i u prisustvu dva predsednika Komisija (Bjeković, Jovičić) u prostorijama FSS, dogovoreno je da predstavnici pravnih timova usaglase stavove i otklone pravne nedoumice zaključno sa 15. avgustom 2016. godine u pogledu zakazivanja i održavanja Skupštine FK Partizan.

Takođe je dogovoreno, da ukoliko se u tome ne uspe, konačnu reč o spornim pitanjima da nadležni sud.

OŠTRA OSUDA: Legenda Partizan otkrila zašto već 20 godina ne ide na utakmice svog kluba

Po našim informacijama nadležni sud treba da u vrlo kratkom roku donese adekvatne odluke.

Zbog činjenice da smo danas (informisani) obavešteni da je ponovo zakazana Skupština za 24. oktobar 2016. godine uz novu zamenu članova i novo kršenje Statuta pitamo Vas:

Da li ćete se kao Predsednik držati postignutog dogovora u Vašem kabinetu, ili ćete podržati održavanje ovako nelegalno, nelegitimno i mimo dogovora zakazane Skupštine.“

TREĆA SREĆA? Partizan zakazao novu Skupštinu već za ponedeljak

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter