0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN TV: Crno-beli predstavili nove trenere druge po jačini škole fudbala u Evropi (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.16 u 17:20

Godinama unazad Omladinska škola Partizana ne samo da je zvanično proglašena za drugu najbolju školu fudbala u Evropi, već su pod njenim okriljem stasali najbolji fudbaleri današnjice koji igraju u najvećim evropskim klubovima.

Kroz viziju, da upravo Omladinska škola Partizana i fudbalski klub Teleoptik, kao glavna filijala prvog tima treba da predstavljaju bazu za skauting, odgoj, razvoj i promovisanje novih fudbalskih talenata, FK Partizan je danas promovisao nova imena na trenerskim pozicijama.

Za novog šefa stručnog štaba FK Teleoptik imenovan je Milan Ristić, bivši igrač Partizana i trener koji je osam godina vodio generaciju 2000. godišta, dok su Žarko Lazetić, kao glavni trener i Draźen Bolić, kao prvi saradnik, preuzeli kadetsku generaciju 2000.

O planovima za budućnost, fudbalskoj viziji, kao i prvim utiscima u video intervju TV Partizan govore: sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev, šef stručnog štaba Teleoptika Milan Ristić, kao i trener kadeta 2000. godišta Žarko Lazetić.

(Izvor: FK Partizan)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter