1
Evropske lige

„SLUČAJ MAJICE“ I U HR: Majice u Splitu i pretnje klanjem sudiji „Srbinu“ (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.16 u 21:33

Pre nekoliko dana u Splitu je napadnut fudbalski sudija Bruno Marić, koji je zadobio lakše povrede.

Situacija u tom gradu se be smiruje, jer je odavno u toku rat između Hajduka i fudbalskog saveza Hrvatske, pošto u Splitu tvrde da je sve u toj zemlji podređeno Dinamu.

DIVLJAŠTVO: Huligani Torcide pokušali ubistvo sudije Marića (VIDEO)

U toku meča sa Splitom na Poljudu su se čule strašne poruke upućene sudiji iz Daruvara: „Mariću Srbine, čakija ti ne gine„, vikali su navijači.

(Izvor:youtube/Balkan Funny Videos)

Među navijačima na severnoj tribini bio je i Hajdukov predsednik Ivan Kos. Na tribinama je bila kompletna uprava tog kluba, u znak podrške navijčina i u inat savezu.

Uoči utakmice igrači i članovi stručnog štaba Hajduka nosili su majice s natpisom „Stop nasilju nad hrvatskim fudbalom“. To je kontra na kampanju hrvtskog saveza zbog napada na Marića u kojoj su nošene majice sa natpisom „Pokažimo crveni karton nasilju, svi za jednog, jedan za sve“.

0
0

1 Komentara

  1. Ovi hrvatski bolesnici bi samo ratovali i ubijali, cudim se da im jos nije dosadilo nacionalizma i mrznje, stvarno nisu normalni! Izvinjavam se ostaloj normalnoj populaciji u hrvatskoj, zato ih gledaju svi kao i nas srbe kao najvece zlocince.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter