1
Fudbal

SRBI SE KONAČNO UJEDINILI: Na internetu nastao haos zbog slike Ismaila Morine (FOTO)

Objavljeno: 15.10.16 u 10:33

Ozloglašeni upravljač dronom sa zastavom tzv. ‘Velike Albanije’, dobro poznati Ismail Morina, ponovo je izazvao buru u regionu.

Juče je bilo tačno dve godine od dobro poznatog incidenta sa dronom koji je nad stadionom u Humskoj nosio zastavu tzv. ‘Velike Albanije’ i zbog kog je prekinuta utakmica kvalifikacija za EURO 2016 između Srbije i Albanije.

Letelicom je tog 14. oktobra 2014. godine upravljao Ismail Morina, koji umesto da na pravi način odgovara za učinjeno delo, već dve godine se hvali svojim poduhvatom i to besramno širi internetom.

Ponovo je isto učinio i juče, kada je na svom Instagram profilu objavio sliku sa pomenute utakmice uz datum i čak vreme kada je dron poleteo Beogradom.

Komentari su, naravno, bili su podeljeni, ali sa srpske strane veoma oštri i ne tako pristojni, ali to je način da navijači na ovim prostorima pokažu šta misle.

Srbi su se ujedinili, a vo su samo neki od komentara srpskih navijača:

Screenshot_1

Screenshot_2

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter