0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Ubedljiva pobeda Partizana za istorijsku pobedu na ‘krovu’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.16 u 18:53

U malom beogradskom derbiju Partizan je na krovu Tržnog centra savladao Voždovac 3:0 (1:0).

Serija pobeda Partizana se nastavlja. Prvi put u istoriji crno-beli su gostovali na krovu Tržnog centra Voždovcu i slavili sa ubedljivih 3:0. Partizan je prvu šansu imao u 15. minutu, ali je Leonarda izblokirao jedan od saigrača i „zmajevi“ su imali sreće. Ipak, u 23. minutu četa Marka Nikolića je povela sa 1:0. Leonardo je izveo slobodan udarac sa 35 metara iskosa, loptu niko nije zakačio i ona je završila iza leđa golmana Miloševića. Do kraja prvog dela igre Voždovac je ostao bez jednog igrača, pošto je isključen Mihajlov posle pogibejnog starta na Leonardu.

Na startu drugog dela igre sjajna šansa za Đurđevića, ali je golman Voždovca bio na mestu. Samo sedam minuta kasnije Stevanović je izveo korner, najviši u skoku bio je Ostojić i spasa nije bilo 2:0. Samo 60 sekundi kasnije pogrešili su Voždovčani, Everton je gađao prazan gol, ali je lopta pogodila stativu. Bilo je to veoma atraktivno. Partizan je pitanje pobednika rešio u 73. minutu kada je brzu kontru pasom otvorio Leonardo, Mihajlović sa levog boka našao Evertona malo iznad peterca, a ovaj postavio konačnih 3:0.

(Izvor: YouTube/Партизан Понос Србије)

Partizan je i dalje treći na tabeli sa tri boda manje od Crvene zvezde sa utakmicom više, dok je Voždovac trenutno deseti.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

VOŽDOVAC – PARTIZAN 0:3 (0:1)
/Leonardo 23, Ostojić 55. Everton 73/

Stadion na Voždovcu
Sudija: Milorad Mažić

VOŽDOVAC (4-4-2): Milošević – Gajić, Putinčanin, Mihajlov, Filipović – Jovanović, Lukić (Petrović od 36), Blagojević, Sinđić – Ćirković, Dražić.
PARTIZAN (4-4-2): Kljajić – Vulićević, Balažic, Ostojić, Miletić – Everton, Jevtović, Stevanović, Leonardo (Janković od 76) – Božinov (Đurđić od 74), Đurđević (Mihajlović od 71).

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter