0
Domaći fudbal

U

MILOVANOVIĆ: Nema kalkulacija, idemo na pobedu

Objavljeno: 14.10.16 u 16:32

Posle dvonedeljne pauze Radnik je pred novim izazovom, jako bitna utakmica,  jer na svom terenu surdulički superligaš dočekuje ekipu Novog Pazara.

U igru se vraća broj igrača koji, što zbog manjih povreda, što zbog uparenih kartona, nisu bili u konkurenciji za pretodne dve utakmice, ali lista povredjenih i dalje nije prazna. Pauza je iskorišćena za uvežbavanje i pri kraju je “filing” za Novi Pazar.                                                                                                  

– Ovih dana momci su radili odlično, spremni su i znaju šta ih očekuje. Stiže nam u goste ekipa koja odlično igra fudbal, što se pokazalo i u prošlom kolu sa Radnčkim. Vredno smo radili ovih petnaestak dana i tako moramo igrati i sutra, disciplinovano i jedinstveni, jasan je trener Milovanović.

Ekipa Novog Pazara nalazi se na dve pozicije ispred domaćina sa ukupno 11 bodova, a u završnici obraćanja na današnjoj pres konferenciji Milovanović jekratko poručio:  

– Mislim da u ovoj utakmici nema kalkulacija, jednostavno najgora rečenica je: „moramo da pobedimo“, a gosti iz Novog Pazara neka traže bodove na drugoj strani.

Što se tiče zdravstvenog biltena sutra neće nastupiti Gojković, Merdović, Vlahović, i Milinković.

Utakmica Radnik – Novi Pazar igra se na Gradskom stadionu u Surdulici od 17h

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter