1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVA NAGRADA ZA LJUBIMCA GROBARA: Veliko priznanje za Leonarda (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.16 u 18:22

Partizanov Brazilac dobio lepo priznanje.

Fudbaler Partizana Leonardo da Silva Souza proglašen je za igrača meseca u tradicionalnoj anketi SOS kanala i Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Brazilac je obeležio septembar na terenima Superlige Srbije, bio strelac pobedničkog i jedinog gola u 152. večitom derbiju, da bi pogađao i protiv Metalca (1:0) i lučanske Mladosti (3:1).

Krilni fudbaler je bez dileme najzaslužniji za seriju pobeda i proboj ka vrhu tabele ekipe Marka Nikolića.

Leonardo je bio blizu maksimalnih 100 poena, jer se kod 19 od ukupno 20 članova žirija našao na poziciji broj jedan.

U anketi su glasali novinari najuticajnijih medija u Srbiji, a Leonardo je pobedio ispred drugoplasiranog veziste Crvene zvezde Mičela Donalda sa 40 i trećeg Dejana Melega iz Vojvodine sa 39 poena.

(Izvor: youtube / Партизан Понос Србије)

(Izvor: youtube / Партизан Понос Србије)

0
0

1 Komentara

  1. Leo je ,ako cemo posteno, Kosmos za sve druge igrace u SL! Zaista dominira kvalitetom i atraktivnoscu,pa me bas interesuje ko je to video nekog boljeg. Ko je taj bolesnik toliki da nije mogao videti Lea kao igraca meseca? Mozda je to neko iz tamne strane Svemira….iz neke rupe mozda ilikompleksi rade… Anyway, Leo je spreman da i tog pacenika uveri, cekajuci derbi…PONOVO…!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter