0
Fudbal

SPEKTAKL: Sa jedne strane Toti i Maradona, sa druge Ronaldinjo i Rui Košta, a onda je El Pibe hteo da se bije sa zemljakom (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.16 u 10:14

Rim je opet bio domaćin spektakla na kome su igrale vedete svetskog fudbala, ali je Dijego Armando Maradona zamalo pokvario sve.

Na Olimpijskom stadionu odigrana je utakmica „Mira“ u organizaciji Pape Franje. Meč je imao humanitarni karakter, a odazvale su se najveće zvezde svetskog fudbala, aktivne, ali i one koje su završile karijeru. Sa jedne strane su igrali Frančesko Toti, Kafu, Dijego Maradona, Antonio Di Natale i Fabijan Mondragon, sa druge Erik Abidal, Edgar Davids, Huan Veron, Bojan Krkić, Ernan Krespo, Rui Košta i Ronaldinjo. Videli smo pregršt lepih poteza i golova, ali je senku na utakmicu bacila „vrela argentinska krv“.

Naime, Huan Veron je u jednom trenutku sapleo Dijega Armanda Maradonu posle čega je usledila velika svađa. Pri odlasku ka svlačionicama malo je falilo da dođe i do fizičkog sukoba dvojice Argentinaca. Sve se na sreću završilo mirno…

(Izvor: YouTube/Boca Juniors Pasion)

(Izvor: YouTube/Yaya Solo)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter