8
Domaći fudbal

KRVAVI OBRAČUN: Izrešetan vođa navijača Partizana

Objavljeno: 13.10.16 u 23:05

Na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna teško ranjena.

Kako saznaju Večernje novosti, žrtva je vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, koji je od ranije poznat policiji. U ovoj pucnjavi, koja je po svemu imala karakter mafijaškog obračuna, ranjena je osoba koja radi kao čuvar u Centralnom zatvoru.

Nezvanično, jedno vozilo je izrešetano. Na mesto događaja upućene su brojne patrole policije.

Stanković je bio učesnik incidenta ispred stadiona Partizana, kada je napadnut direktor kluba Miloš Vazura i pretučen pripadnik njegovog obezbeđenja.

Podignuta je optužnica protiv Veljka Belivuka i Darka Ristića, ali protiv Stankovića, koji je bio priveden zajedno sa njima, nije pokrenut krivični postupak.

0
0

8 Komentara

  1. Jeli jer to taj što ga je premijer branijo , ili ? I on GROBAR e pa to ne biva ,zna se ko ga je posla na JUG i ono što je zanimljivo u kojoj se ulici to odigralao t.j naziv ulice . Tu nešto smrdi debelo , to je moje mišljenje ali kako stvri stoje vraćamose polako i sigurno u devedesete . I ona poznata anegdta malog čoveka sa velikom torbom „živićemo bolje “ prohajalo sa vihorom ….. hvala !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter