0
Fudbal

KVALIFIKACIJE: Argentina ne zna bez Mesija, Brazil može bez Nejmara (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.16 u 09:48

„Selesao“ je pobedom u Venecueli sa 2:0 bez Nejmara prestigao Urugvaj, posle remija rivala u derbiju u Kolumbiji 2:2.

Izneneđenje večeri priredio je Paragvaj koji je minimalnim rezultatom šokirao Argentinu u Kordobi, Čile je tek u finišu slomio Peru sa 2:1, dok je Ekvador izborio 2:0 u Boliviji posle dva gola zaostatka.

KVALIFIKACIJE ZA SP: Tumbina Crna Gora gazi, stali Englezi (VIDEO)

Brazil su do četvrte pobede u nizu predvodili Gabrijel Žesus golom u osmom i Vilijan pogotkom u 53. minutu meča u Meridi. 

 

(Izvor:youtube/Classy Football)

Tim koji predvodi Tite sada ima 21 bod, jedan više od Urusa koji su šest minuta pre kraja ostali bez velikog trijumfa u Barankilji.

Kolumbija je povela u 15. minutu preko Agilara, ali su Kristijan Rodriges u 27. i Luis Suares u 73. doneli prekret gostima.

 
VESTI IZ AFRIKE: Rajevac smenjen posle svega tri meseca rada u Alžiru

Ipak, domaće navijače je u 84. minutu obradovao 22-godišnji bek Palmeirasa Jeri Mina.

 

(Izvor:youtube/SPORT HD 1)

Argentina kao da ne zna da igra fudbal bez Lionela Mesija, treće kolo u nizu bez svog najboljeg igrača nije slavila, štaviše, doživela je šokantan poraz od Paragvaja.

Derlis Gonsales je već u 18. minutu doneo vođstvo „Gvaranima“ u Kordobi, gde je navijače razočarao Serhio Aguero koji je na startu drugog poluvremena promašio penal.

(Izvor:youtube/SPORT HD 1)

 
U samoj završnici imao je šansu da se iskupi, dobro je šutirao glavom posle centaršuta, ali je njegov udarac išao po sredini gola, pravo u ruke golmana Husta Viljara.
 
 
Čije je prekinuo seriju od tri meča bez poraza, ali aktuelni šampion kontinenta je i dalje u velikoj krizi. Tek u 85. minutu Arturo Vidal je svojim drugim pogotkom na meču uspeo da donese tri boda protiv Peruanaca.
(Izvor:youtube/SPORT HD 1)
Ekvador je propustio šansu da ostane na samom vrhu tabele, ali mora biti zadovoljan bodom iz La Pasa. Pablo Eskobar je sa dva gola u prvom poluvremenu doneo veliko vođstvo Boliviji, ali je u drugom poluvremenu na isti način uzvratio Ener Valensija i spasao goste poraza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter