0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS: Sivić predvodi delegaciju u Nionu

Objavljeno: 12.10.16 u 16:45

Mlada reprezentacija Srbije ponovo je obradovala fudbalsku javnost i izborila baraž za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2017. godine. Žreb za baraž biće održan u Nionu 14. oktobra a u delegaciji Fudbalskog saveza Srbije koja odlazi u Švajcarsku, nalaze se selektor Tomislav Sivić, zamenik sportskog direktora Perica Ognjenović i tim menadžer Igor Gačić.

Potencijalni rivali „orlića“ su Norveška, Austrija i Španija, reprezentacija koju smo eliminisali u baražu za odlazak na poslednje Prvenstvo Evrope u Češkoj. Sve reprezentacije biće u istom „šeširu“, neće biti povlašćenih.Utakmice baraža igraju se u periodu od 7. do 15. novembra a tačan datum i satnica biće poznati posle žreba u dogovoru dva saveza.

Završni turnir održava se od 16. do 30. juna 2017. godine u Poljskoj, pored domaćina plasman su obezbedili pobednici devet grupa (Češka, Italija, Makedonija, Portugal, Danska, Švedska, Nemačka, Slovačka i Engleska), a pridružiće im se još dva pobednika baraž mečeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter