23
Fudbal

BRAVO: Jasna poruka kojom su navijači u Poljskoj dočekali tzv. Kosovo! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.16 u 12:45

Vrlo često nam iz Poljske stižu poruke podrške Srbiji, a idealna prilika za novu bila je utakmica između Ukrajine i Kosova koja se igrala u Poljskoj.

Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine između Ukrajine i tzv. nezavisne države Kosovo igrala se na neutralnom terenu, a to je ovog puta bio u Poljskoj, tačnije u Krakovu.

To su navijači u Poljskoj jedva dočekali kako bi gostujuću selekciju dočekali porukom u ime Srbije i srpskih ‘saboraca’. Iako je Poljska priznala nezavisno Kosovo, tamošnji narod nikako to ne prihvata.

ŠMEKERSKI: Oglasio se Radovan Ćurčić i poslao poruku Dušanu Tadiću

Osvanuli su grafiti podrške južnoj srpskoj pokrajini i dobro poznato: ‘Kosovo je Srbija’.

Na ćirilici!

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

I to nije bilo sve:

(Izvor: youtube / Kraljevic)

0
0

23 Komentara

  1. Veliki broj negativnih komentara. I medju nama i medju Poljacima ima i dobrih i losih ljudi. Ovo je lep gest s njihove strane. To sto se dosta razlikujemo od njih ne znaci da su oni losi. U zadnje dve decenije poprimili su dosta toga sa Zapada i to je njihova stvar.

    0
    0
    Odgovori
  2. Poljaci su zadrti i zatucani katolici i ne vole pravoslavce. Da mogu, ceo svet bi pokatolicili. Kao sto su Turci pokusali pre 6 vekova sa islamizacijom. Kosovo je isto sto i Poljska – to su dve americke kolonije. Mislite o tome…

    0
    0
    Odgovori
  3. Da su Poljaci toliki prijatelji kao sto se predstavljaju ne bi ni dozvolili svojoj vlasti da prizna Kosovo. Kome jos treba takvo prijateljstvo???

    0
    0
    Odgovori
    • Poljski predsednik nije potpisao usvojeni dokument poljskog parlamenta tako da de iure Kosovo nije ni priznato sa strane Poljske. Velika vecina naroda je na nasoj strani – sto je bitnije od politike i ove evroatlantske diktature koja vlada Evropom. I njoj ce doci kraj jednog dana.

      0
      0
      Odgovori
      • Gospodine,vi ne znate ocito nista o njima cim tako pisete.Vise ima Albanaca koji ne priznaju Kosovo nego Poljaka.Poljska igra kako Amerika svira i bolje i vise igraju nego Albanija i tzv.Kosovo.Informisite se malo pre nego pocnete komentarisati.

        0
        0
        Odgovori
  4. Kosovo je bilo srbija izgubiliste zahvalitese politicarima za to a i vi niste bolji sto nenapravite neku tajnu organizaciju i da isterate sve siptare djaba vicete kosovo je srbija . Bice kosovo albanija zivi bili pa videli samo da sve dodje na svom mestu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter