1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ISKREN: Selektor Albanije otkrio kako će igrati protiv Španije, ‘točkovi’ mu najveća briga…

Objavljeno: 09.10.16 u 12:43

Večeras će u Skadru u okviru 3. kola kvalfikacija za Svetsko prvenstvo snage da odmere selekcije Albanije i Španije, a naravno očekuje se da gosti lako izađu na kraj sa „južnim susedima“.

Albanija je napravila veliki uspeh kada je uz pomoć nefudbalskih stvar, ali i dobrih rezultata uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo. Sada im je zadatak daleko teži, iako su u prva dva kola osvojili šest bodova protiv Makedonije i Lihtenštajna. Dva najveća rivala u grupi, skoro nepobediva, su im Španija i Italija. U Skadar prvo stiže „crvena furija“.

– Ne znam da li imamo ovde dovoljno veliki autobus da ga parkiramo ispred gola. Ne samo što moramo da ga parkiramo, već moramo da mu skinemo i točkove, kako lopta ne bi imala gde da prođe ispod. U svakom slučaju, jasno je da je odbrana gola prioritet, a kada igrate sa timom kao Španija, to je zadatak za reprtezentacije sa mnogo većim rejtingom od nas – rekao je Đani De Bijazi pred duel sa Španijom.

Selektor Albanije ipak priziva čudo kao protiv Protugalije pre više od dve godine.

– Ne znam kolike su šanse da iznenadimo Španiju. Mi smo selekcija koja se prvi put kvalifikovala na veliko takmičenje, a nesrećno smo ispali u grupnoj fazi, ali u fudbalu se nikada ne zna. Probaćemo da budemo inteligentni, da igramo našu igru i iskoristimo šansu ako se ukaže. Mislim da nema onog koji će da kaže da Španija sigurno pobeđuje, uostalom niko nam nije davao šanse ni u Portuglaiji, pa smo pobedili tamo. To je fudbal – rekao je De Bijazi.

0
0

1 Komentara

  1. Ja kolko znam ovo je nas (Srpski) sajt. Koga interesuje Albanija i skim igra ili bilo koji vesti o njima? Srbija veceras igra sa Austrijom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter