2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BRAVO ORLOVI: Posle utakmice za infarkt Srbija je na prvom mestu u grupi! (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.16 u 22:44

Reprezentacija Srbije osvojila je sva tri boda u teškoj utakmici protiv selekcije Austrije, 3:2.

To je uzastopna druga pobeda našeg tima, koja je došla veoma teško, jer su Austrijanci dva pouta stizali prednost našeg tima.

OVO JE ZA INFARKT: Srbija ponovo vodi, TADIĆ! (VIDEO)

Dva puta je Srbiju u vođstvo dovodio Aleksandar Mitrović u 6. i 23. minutu, prvo je izjednačio Sabicer u 15, pa Janko u 62.

Pobedu Srbiji doneo je fenomenalni Dušan Tadić, koji je posle dve asistencije, postigao gol u 74. minutu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Srbija – Austrija 3:2 (2:1)
Mitrović 6, 23, Tadić 74 – Sabicer 16, Janko 62[/stextbox]

„Orlovi“ su poveli već u šestom minutu kada su Ivanović i Kostić izneli loptu do Tadića, koji ostavlja Mitrovića samog ispred gola gostiju, a on postiže prvi takmičarski gol posle tri godine.

NEMA NAS MNOGO, ALI… Sjajna atmosfera na utakmici Srbija – Austrija (VIDEO)

(Izvor:youtube/GOLAZO)

Pritisak Austrijanaca doneo im je rezultat, slabo je reagovao Mitrović posle šuta Klajna, lopta se odbila do Sabicera koji lako vara Stojkovića, deset minuta posle vođstva. 

U 23. minutu Srbija je opet vodila. Opet su naši igrači probili po desnoj strani, opet je Tadić poslao fantastičan pas u kazneni prostor, gde je Mitrović dobro skočio i drugi put savladao Ozdžana.

Austrija je izjednačila posle ofsajd pozicijem ali sudisjka trojka nije reagovala, pa je Janko zatresao mrežu.

PLJUŠTI NA “RAJKU”! Austrija izjednačila, ali je Mitrović ponovo matirao Austrijance! (VIDEO)

Međutim posle sjajne reakcije Tadića u 74. minutu Srbija je zabeležila pobedu.

(Izvor:youtube/Goals and Highlights)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sledeći protivnik Srbije u kvalifikacijama je selekcija Velsa.

0
0

2 Komentara

  1. Tadicu svaka cast,babaroga od igraca i nas najbolji igrac u ovom trenutku,mada je i ranije bio uvek medju najboljima.Da li mirno spavas Radovane Curcicu i gde ce ti dusa?Posle njega,gledajuci generalno ucinak u prva tri kola kvalifikacija,Kostic je bio jako dobar,samo sada nije bilo njegovo vece i opradvano je zamenjen.Odmah iza njih je Luka Milivojevic,koji trci ko navijen,oduzima lopte,bori se ko lav alii uz sve to ima i izvanredne pasove,kaoko kratke,tako i duge lopte,deli ih kao rukom.Mitrovic se dva puta nasao na pravom mestu ali to je sve i bilo od njega.Imao je jos 3 puta idealne prilike da uposli saigrace ali jednostavno nema osecaj za igru i jadna je reprezentacija kojoj on daje dva gola.Odbrana nam je katastrofalna.Mitrovic kao da je igrao za Austriju,direktan krivac za oba gola i ne razumem Muslina da njemu da sansu a da najskuplji igrac Srbije greje klupu.Takodje su jako lose odigrali i Rukavina i Ivanovic.Arnautovic je prolazio pored njih kao da je na motoru.Zakljucak je da imamo idealnu grupu,nikad slabiju i mozemo lagano kao prvi da prodjemo dalje,samo uz pravi odabir igraca i vecu uigranost,pogotovo u odbrani.

    0
    0
    Odgovori
  2. UTISAK …. ajde prvo ono … imali smo ne dostataka i par situacija gde smo imali i dosta srece ALIIIII….. generalno … veliki pomak … velika borbenost, zelja … imamo znanja, napad koji svakome moze da da gol … imamo doktora u timu, takva lucidnost, kreativnost da je to cudo …. i za kraj PUBLIKA …. mozda nije bilo koliko bi trebalo ali sam odusevljen i iznenadjen da su od prvog minuta bili vetar u ledja momcima pogotovo na kraju kada je trebalo po treci put sacuvati gol …. sve u svemu ODLICNA utakmica za gledanja s obzirom na pobedu zadovoljstvo je ogromno … IDEMO DALJE !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter