8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ARNAUTOVIĆ: Prevarili su nas! Hvala navijačima

Objavljeno: 09.10.16 u 23:19

Reprezentativac Austrije srpskog porekla Marko Arnautović bio je pod velikim pritiskom pred meč sa svojom „drugom reprezentacijiom“.

Njegov veliki strah je bio da će mu navijači Srbije zviždati, ali desilo se sasvim suprotno. U jednom momentu dobio je velike ovacije.

Hvala navijačima, mislio sam da će mi zviždati, rekao je veliki navijač Crvene zvezde koji je poslednji put na stadionu „Rajko Mitić“ bio kao gledalac.

SJAJNI TADIĆ: Malo je nedostajalo da zaplačem!

On ne krije svoje srpsko poreklo, ima tetovaže na ćirilici, a nedavno se pojavila informacija da na kopačkama ima srpsku zastavu.

Nemam zastavu, ali piše da me Bog čuva.

Zanimljiva je bila njegova konstatcija o samo meču.

Prevarili su nas. Mi smo očekivali da će Srbija kontrolisati meč, a oni su nam prepustili posed. Srbija ima dobre igrače, dali su nam tri gola i pobedili. Ja sam imao nekoliko šansi, ali nisam uspeo da se upišem u strelce.

U jednom momentu mu je prišao naš golman Stojković i nešto mu rekao…

Rekao mi je da se smirim, izjavio je Marko Arnautović.

Pripremili: Darko Noveski i Stefan Smuđa

0
0

8 Komentara

  1. Kada su ovi pljuvaci postali veliki Srbi onda teba svakome da bude cast da postane Mustafa. Eto veliki Srbi navijaju da Srbija primi gol a mali Mustafa brani bas taj gol Srbije vec deceniju sa velikim uspehom. Kompleski se ne lece na sajtu vec kod doktora. Ti velikosrbi ne navijaju za Zvezdu, oni mrze Partizan i Srbiju i sve selekcije u kojima se nalaze Partizanovi igraci. STIDITE SE

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko je Stojkovic iznad ostrascenih balavaca dokazuje iz utakmice u utakmicu. Cekaju ga na zicer i ti balvani i novinari ulizice, cekaju prvi kiks pa da ga javno vesaju, previse dugo cekaju pa su frustracije porasle. Zvizde, gadjaju bakljama, prave umrlice,vredjaju zenu(bivsu), dete, maloumnici upali u autobus reprezentacije da ga lincuju i on je los a svi ti buzdovani su normalni???? E pa nece biti, covek je klasa u svakom smislu. A navijaci Zvezde koji mu zele sve najgore neka se zapitaju da li su Srbi ili mozda katolici,franjevci,…kao sto druge nazivaju. Lani navijaci, laznog kluba koji vodi lazni sportski radnik inace robijas evrposkih razmera (INTERPOL). ZIVEO PARTIZAN , SMRT TORTURI

    0
    0
    Odgovori
  3. Bio Mustafa ili ne, Stojkovic je uvek davao maksimum i najvise se borio za dres Srbije, cak i kad u klubovima nije bio u najboljoj formi, za reprezentaciju je uvek sjajno branio, na nivou najboljih golmana… Definitivno najbolji golman koga Srbija ima. Rajkovic je veliki potencijal, ali je dosta nezreo i umisljen…

    0
    0
    Odgovori
  4. Igracina,stvarno. Pitam se gde su bili nassi bajni skauti pa da ga ne stavimo pod nasu zastavu. On me podseca i stasom i igrom na Ibru. Nisam do danas znao da je ovakav majstor. Hvala mu, zna on dobro za sta! Bog je cuvao i njega i nas od njega jer je to on tako hteo!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Svaka cast Arnautovicu. Steta sto ne igra za nas. E ako mu je mustafa govorio da se smiri onda je stvarno trebao da se smiri.

    0
    0
    Odgovori
    • Што се Марка Арнаутовића тиче –сјајан играч и човек –што се голмана Стојковића тиче да ли је мустафа или не он је бранио гол репрезентације Србије иза себе има 7о наступа у истој што поједини не могу да скупе толико ни у првенственим утакмицама, и никада неће бити анонимус, док ћеш ти то бити заувек. Увредама не вређаш екс голмана Партизана и Звезде већ голмна репрезентације Србије а самим тим и Србију

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter