7
Domaći fudbal

POVRATAK U HUMSKU: Karadžić preuzima Partizan, ako mu država da novac!

Objavljeno: 08.10.16 u 11:47

Partizan još nema upravu, a najnoviji preokret je mogući povratak Tomislava Karadžića na to mesto.

On kaže da trenutno ne razmišlja o tome i da nema nameru da se vraća, ali da to ipak moglo da se dogodi, ako mu država pomogne.

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Karadžić tvrdi da dron nisu pustili Albanci, već… (VIDEO)

– Problemi u klubu su veoma veliki, a ne vidim rešenje. Jedino što danas u Partizanu daje neku nadu jesu ekipa i stručni sektor. Nisam planirao da se vratim, ne razmišljam o tome i ne vidim uslove da bilo ko uskoro reši probleme u Partizanu. Moraju da se očiste žiro računi i nagomilani ekonomski problemi. Ne znam tačno koliki je dug, ima različitih informacija, treba pogledati knjige. Neophodna je hitna intervencija odmah i jedna početkom naredne godine, veličine od po četiri-pet miliona evra. Bilo da su to bespovratna sredstva ili dugoročni kredit. Ako mi neko obeća 10 miliona evra, onda bih došao. Napravio bih ekipu, organizaciju, pa to ceo život radim. Pronašao bih i prave fudbalske ljude, iako ih je sve manje. Ko može bez toga da radi i izvlači Partizan iz krize, srećno mu bilo. rekao je on za Informer.

Ali, kako doći do tolike sume i ko može da pomogne?

Društvo i država, nema ko drugi. U Partizanu više nema šta ni da se proda. Par klinaca, možda… Ako nisi šampion, ne igraš u Evropi, onda i njih prodaješ za bagatelu. Milion, dva evra za klince, to nije nikakav novac, rekao je Kardžić za Informer.

Kompletan razgovor s njim možete pročitati ovde.

0
0

7 Komentara

  1. Ako drzava da 5-10miliona evra mogao bih i ja da budem predsednik partizana, znam da vodim klub, da uzabersm ljude koji ce partizan vratiti na drugo mesto koje mu pripada, u suprotnom nebi ja tu nista dirao !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da mu da država da se još malo napuni. More marš lopove,nije te sramota idi negde pecaj uživaj u to malo života što ti je ostalo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Malo im drzava daje za KK pa bi sad i za FK da je ojade.Setimo se samo kako su nezakonito od EPS dobili silne pare,iako nisu imali pravo da reklamiraju drzavne firme a te firme nemaju pravo da sponzorisu klubove.Lopovska banda iz Humske.

    0
    0
    Odgovori
      • Jer Covic i Vesic imaju Vucica u saci. Sta li oni to znaju o njemu kad se ovako bahato ponasaju? Sve moze, i da siledziju proglase nevinim, i da drzava finansira privatni klub, i da 50 mil duga nije dovoljno za bankrot,da je racun u bolkadi vec dve god a igraci se redovno isplacuju, sve su to kriminalne radnje koje ce imati svoj ceh, priblizava se dan kada ce sve propasi kao VZ CZ . Toliko od mene.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter