0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

ŽIVKOVIĆ: Povrede su bile mnogo teže, ali sam hteo da zaštitim porodicu

Objavljeno: 06.10.16 u 14:26

Golman Novog Pazara Mladen Živković uspešno se oporavlja od strašnog sudara sa Sikimićem, u kojem je doživeo teške povrede.

PREKID U PAZARU: Brutalan start Sikimića izazvao nerede na tribinama, Zvezda sa desetoricom (VIDEO)

Odmah se videlo da je Živković u teškom stanju i hitno je prebačen u bolnicu. Tamo je, prema prvim izveštajima ustanovljeno da je imao tri preloma, ali bilo ih je mnogo više.

– Mnogo se tih dana pisalo o meni, a najmanje o delikatnosti povrede. Doduše, nisam na tome ni insistirao, prevashodno da bih smirio porodicu i umanjio njihove brige. Zato i jesam pustio priču o tri preloma, a bilo ih je – osam! Na udarenom delu lica puklo je sve što je moglo da pukne. Polomljena je očna jabučica, nos na nekoliko mesta i jagodična kost. Milimetri su delili od gubitka levog oka. Kada se sve sumira, ispada da sam još dobro i prošao, otkrio je u razgovoru za „Sportski žurnal“ Mladen Živković.

DIRLJIV SUSRET U BOLNICI: Sikimić i čelnici Zvezde obišli Živkovića (FOTO)

On se prisetio kako je došlo do te užasne povrede.

– Dobio sam udarac u između nosa i jagodične kosti. Od siline udarca bilo mi je odmah jasno da je sve polomljeno. U tom trenutku sam bio prilično svestan, osetio sam da su mi gotovo sve kosti ušle u lobanju i čak pokušao, mahinalno, da ih vratim na svoje mesto. Često, šaleći se u društvu, pričao sam da bih bolje prošao da sam se potukao sa desetoricom, rekao je Mladen Živković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter