0
Fudbal

FOTO: FSS

‘ORLIĆI’ NAPADAJU BARAŽ: U Vaterfordu bez Antonova, Grujić vidi pobedu

Objavljeno: 06.10.16 u 19:12

Sa šest osvojenih bodova izabranici selektora Tomislava Sivića našli bi se u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Posle dobrih rezultata u septembru, remija u Italiji (1:1) i pobede u Novom Sadu protiv Republike Irske (3:2), mlada reprezentacija Srbije očekuje nastavak dobrih izdanja i sada maksimalan broj bodova u duelima sa Republikom Irskom, 7. oktobra u Vaterfordu (18,45) i Slovenije, četiri dana kasnije u Gornjem Milanovcu.

„Orlići“ su stigli u Vaterford na revanš sa motivisanim domaćinom, a mali problem za naš tim predstavljaće odsustvo Sergeja Milinkovića- Savića (kartoni) i Nemanje Antonova koji će zbog virusa preskočiti ovaj duel i nadaju se svi, biti spreman za susret sa Slovenijom.

– Znamo šta hoćemo, imamo kvalitet i karakter da ostvarimo cilj. Spremni smo za veliku borbu i rezultat koji bi nas sve učinio zadovoljnim – rekao je selektor Tomislav Sivić.

Jedan od onih igrača koji pravi razliku na terenu svakako je Marko Grujić, vezista Liverpula ne krije da smo kvalitetniji sastav od domaćina, ali da sve to treba da dobije potvrdu i na terenu.

– U Italiji smo pokazali da smo tim koji ima potencijal i karakter, a ova generacija igrača je sve važne utakmice odigrala na potrebnom nivou. Nema razloga da tako i sada ne bude – ističe Marko Grujić.

Vera u seve i svoje mogućnosti krasi ovu generaciju kadetskih prvaka Evrope i omladinskih šampiona sveta.

– Imali smo i jače rivale od Irske i Slovenije i ne bi trebalo da se plašimo istih, naprotiv. I timski i individualno smo bolji i samo treba da damo svoj maksimum i rezultat neće izostati – ne ostavlja dilemu Marko Grujić.

„Orlići“ imaju danas poslednji trening zakazan u vreme početka utakmice 18,45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter