2
Domaći fudbal

SIKIMIĆ: Da donosimo radost navijačima, a onda i titulu

Objavljeno: 05.10.16 u 11:42

Crvena zvezda ostvarila je važnu pobedu u Ivanjici, a  svoj peti ove sezone, a ukupno 34. gol za Zvezdu, na meču u Ivanjici postigao je Predrag Sikimić.

– Odličan meč, zabeležili smo važnu pobedu. Na početku nije baš izgledalo da će tako biti, dobro su nas napadali protivnički igrači, možda sam se i pribojavao kako je krenulo. Manojlović je odlično izvukao šut u 27. minutu koji je išao u okvir gola i od tog trenutka smo mnogo sigurnije počeli da napadamo. Nastavili smo da igramo onako kako znamo, uspeli da nametnemo svoj ritam i to nam se na kraju isplatilo i donelo nam novu pobedu, rekao je Zvezdin špic.

VELIKO POJAČANJE STIGLO U ZVEZDU: Kapiten reprezentacije u crveno-belom (VIDEO) (FOTO)

Loš teren nije smetao Zvezdinom špicu da u nadoknadi prvog poluvremena zatrese protivničku mrežu.

– Teren je dosta tvrd i neravan, ima mnogo rupa. Lopta mi je nekoliko puta odskočila onakako kako inače ne bi. Žao mi je što ljudi na tribinama to ne vide, nije sve uvek do nas. Ipak, uspeo sam da se upišem u listu strelaca. Koliko god da mi je drag gol, mnogo više žalim za propuštenom šansom koju sam imao na odličan centaršut Cvetkovića kada me je pronašao među trojicom igrača Javora. Žao mi je što ta lopta nije ušla, bio bi to lep gol, ali najvažnije je da smo na kraju pobedili.

Igrači crveno-belih već razmišljaju o svom narednom protivniku.

– Iako je u toku reprezentativna pauza svi već mislimo na našeg narednog protivnika Čukarički i želimo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu. Da nastavimo u ovakvom ritmu, da iz nedelje u nedelju donosimo našim navijačima radost, a na kraju i titulu, poručio je Sikimić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter