0
AdmiralBet ABA Liga

JESU LI SRBI ILI NE! Malo popili pa seli za volan, a onda je bilo svašta (FOTO)

Objavljeno: 04.10.16 u 22:56

Nije u srpskom sportu bila retkost da se u novinama nađu sportisti čija dela u datim momentima nisu imala mnogo veze sa samim sportom. Evo par zanimljivih slučajeva.

Većini nas se nekada desilo da malo „cvrcnemo“ pa sednemo za volan. Vrlo često su vozači zapravo nesvesni koliko su pijani, pa se neretko dešavaju nesreće.

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije, Nenad Krstić,  ostao je bez vozačke dozvole u Turskoj zbog vožnje u pijanom stanju. Prema izveštajima turskih medija, Krstić je navodno naduvao 0,98 promila alkohola. Dok je trajalo prepucavanje s policijom, verbalno je pretio turskim novinarima, piše Kurir, a sve to desilo se u aprilu 2016.

Nenad Krstić 2

Saobraćajna policija zaustavila je poznatog košarkaša Ratka Vardu na Novom Beogradu i ustanovila da je u stanju teškog pijanstva. Izbio je sukob s organima reda, Varda je psovao i vikao. Kad su mu izmerena dva promila alkohola u krvi, hteo je da se tuče i pretio je policiji. Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine savladan je i odveden u policiju. Bilo je to u decebru 2014.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U aprilu 2013. nekadašnji igrač Crvene zvezde i štoper reprezentacije Crne Gore Milan Jovanović udario je pripadnika interventne jedinice i naneo mu lakše telesne povrede, pošto je zaustavljen zbog vožnje u pijanom stanju. Noć je proveo u stanici na trežnjenju.

milan-jovanovic

Bivši košarkaš FMP-a s Jamajke, Kimani Frend, u novembru 2012. vozio je u alkoholisanom stanju i usmrtio Nevenu Dragutinović na pešačkom prelazu. Dobio je tri godine zatvorske kazne, a posle nesreće pokazao je visok stepen žaljenja. I danas živi u Srbiji.

kimani frend

Mateja Kežman je u aprilu 2012. godine lišen slobode na osam sati, jer je vozio pod dejstvom alkohola. On je završio na trežnjenju u policiji, jer mu je izmereno 1,3 promila alkohola u krvi. Odbijao je da uradi alko-test, ali su ga saobraćajci odveli na VMA.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter