4
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot Twitter

HAOS U HRVATSKOJ: Pljušte otkazi, ko će igrati s Kosovom?

Objavljeno: 04.10.16 u 21:23

Do pre neki dan Hrvati su jedva čekali da počne „laganica“ protiv Kosova i Finske, preko noći se sve pretvorilo u moru!

Selektoru Hrvatske Anti Čačiću neće se odazvati nekoliko nosilaca igre te selekcije.

Čak trojica igrača je povređeno: Luka Modrić, koji se podvrgnuo artroskopskom čišćenju kolena, a uz njega neće se pojaviti Dejan Lovren , zbog povrede prepona, Ivan Rakitić, (Ahilova tetiva), a u utorak je otkazao i Marko Pjaca.

Za tri dana selektor te reprezentacije je ostao bez pokera igrača vrednog 135 miliona evra!
Modrića će zameniti Marko Rog, umesto Lovrena dolazi Matej Mitrović, a u ponedeljak ujutro reprezentaciji je priključen i Domagoj Antolić.

PROBLEM ZA HRVATE: Rakitić propušta duele sa Kosovom i Finskom
– Kosovo i Finska su reprezentacije koje moramo respektovati, ali ne smemo tražiti alibi. Imam određene ideje, ali pred nama su tri zajednička treninga na kojima ću sagledati sve opcije. O udarnoj jedanaestorici odlučiću neposredno pre utakmice. Verujem u naše zajedništvo i motiv igrača, rekao je Čačić.

Kosovo svoje prvo domaćinstvo odrađuje kao gost, barem na papiru. Skadar će biti vruća pozornica, očekuje se da će stadion Loro Borići bit pun do vrha i da će ekipa Alberta Bunjakua imati vatrenu podršku s tribina.

– Čeka nas vatrena atmosfera, rasprodat stadion. Nema sumnje da će navijači biti dvanaesti kosovski igrač, ali siguran sam da će i naša reprezentacija biti dočekana s respektom. Ne vidim problem u toj činjenici, naši igrači su navikli da igraju u takvom ambijentu.

0
0

4 Komentara

  1. Pa nece Valjida da se tuku nisu to Srbi i Sebijanci , a Bice dobar Futbal jer tu igraju ponaibpli Igeaci u Evropi , nema tu Setnjie po Terenu,

    0
    0
    Odgovori
  2. Bez ovih igrača,nisam siguran da će Hrvati lako do pobede.Šiptari će igrati drogirani,prva tekma kao domaćini i želeće da ispišu istoriju a nisu toliko slabi u igračkom smislu,kao što neki misle.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo sto tebi se svideloto ce tebe ostati san jer se to nikada nece sedesiti sa BRCOM iz HRVATSKE to ce biti naj naj bolji mec koji ste do sada vidjeli

    0
    0
    Odgovori
  4. Лично одговарало да се потучете међусобно, да помлатите толико, да вас казне на хиљаду година избацивањем…
    Ма и тада, Србији би одузели три бода…о чему ја причам

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter