0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

TO NIJE DOŽIVEO NI U BEOGRADU: Bivši fudbaler Zvezde pogođen u glavu u derbiju Belgije! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.16 u 13:28

Igrao je u nekoliko ‘večitih’ derbija između Partizana i Zvezde, ali ovako kao u Belgiji nikada nije prolazio.

Od kako je otišao iz Crvene zvezde, Uroš Spajić već nekoliko godina je u inostranstvu, a od ovog leta prvi put u Belgiji.

Igra za Anderleht sa pozajmice iz Tuluza, a prethodnog vikenda u derbiju belgijskog šampionata protiv Standarda u Liježu doživeo je veliku neprijatnost.

Naime, on je posle meča otkrio da je pogođen u glavu nepoznatim predmetom sa tribina.

– Ne znam čime sam pogođen. Samo sam osetio rupu na površini glave. Sada sam dobro, nije previše strašno. Pobedili smo i sa osmehom sam na licu, ali moglo je da bude mnogo gore, jer je predmet mogao i u oko da me pogodi – objasnio je Spajić, a prenose belgijski mediji.

DELIJE, DA LI JE PO VAŠEM UKUSU? Reprezentativac Srbije sanja da zaigra za Zvezdu!

Pokušao je da uporedi rivalitet, atmosferu i naboj sa onim koji je osetio dok je igrao u srpskom derbiju između Crvene zvezde i Partizana.

– Može se uporediti rivalitet Anderlehta i Standarda sa onim između Zvezde i Partizana. Samo što u Beogradu nikada nisam bio pogođen. Navikao sam i volim ovakve utakmice sa takvom atmosferom. Što je najvažnije od svega, pobedili smo. Prvi put sam pogođen na utakmici, nadam se i poslednji – podvukao je Spajić.

Anderleht je slavio u ovom meču sa 1:0 golom u finišu susreta.

(Izvor: youtube / Football Score)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter