0
Domaći fudbal

SUPERLIGA IMA ŠTA DA PONUDI: Spektakularan gol iz kornera Marka Docića! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.16 u 23:19

U meču između Čukaričkog i čačanskog Borca videli smo jedan od najlepših golova od početka sezone.

Pogodak Leonarda u meču između Partizana i lučanske Mladosti biće u krugu za izbor najlepši gol 11. kola Superlige Srbije, ali će veliku konkurenciju imati u pogotku Marka Docića iz Čukaričkog.

Levonogi fudbaler tima sa Banovog Brda je u utakmici protiv Borca iz Čačka postigao fenomenalan gol iz kornera u prvom poluvremenu kojim je sve na stadionu, ali i ljubitelje fudbala koji nisu bili prisutni.

Gol možete videti od 1:53 minut priloženog snimka:

(Izvor: youtube / Sportnetwork TV)

Šef stručnog štaba Borca Ljubiša Dmitrović rekao je nakon meča da je utakmica išla tokom koji odgovara Borcu do gola Čukaričkog iz kornera, koji kako je ocenio menja situaciju na terenu.

– Mi promašujemo jednu šansu i pravimo katastrofalnu grešku gde na našu sreću protivnički igrač ne postiže gol, a bila bi time verovatno završena utakmica. U drugom poluvremenu smo promenili nešto prema rasporedu unapred izjednačili i nije nam preostalo ništa sem da zatvorimo utakmicu i igramo na bod koji smo zaslužili potiv jedne dobre ekipe“.

Šef stručnog štaba Čukaričkog Gordan Petrić je naveo da su obe ekipe u nekom trenutku imale samopuzdanje, ali da je za Čukarički veći deo utakmice bilo primetno da nema samopouzdanje.

– Iz prostog razloga što smo mi poveli iz vežbanog kornera i trebali da zatvorimo utakmicu na pravi način kao prava ekipa. U nekim trenucima nismo odreagovali kako je trebalo, pogotovo u onim jedan na jedan sa strane gde se lagano centriralo kod tog gola i pokrivanje druge stative. To ako mislimo da napredujemo moramo da izbacimo. Pričao sam da neke dečije bolesti treba da se preleže, ali još nije došlo do toga.

unnamed

Šef stručnog štaba Čukaričkog je ocenio da je pitanje da li smo golom Mašovića mogli da zatvorimo utakmicu.

– Da li je Mašović trebao da bude precizniji – pa dešava se i boljim igračima da promaše, može i njemu da se desi. Nevezano i da smo poveli 2:0 nismo bili na nivou na kom treba da bude Čukarički ni na nivou igranja igrača koji predstavljaju ovaj klub. U narednom periodu verovatno uz pojačan rad možda će se dosta stvari promeniti i videćemo gde će nas to dovesti.

Ekipa Čukaričkog sutra popodne putuje na Zlatibor na kraće pripreme tokom reprezentativne pauze. Inače, utakmicu na Banovom brdu iz lože stadiona pratili su legendarni fudbalski asovi i treneri Predrag Mijatović i Ilija Petković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter