7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ NA MUKAMA: Zvezda će biti izuzetno oslabljena na gostovanju u Ivanjici!

Objavljeno: 01.10.16 u 16:48

Spisak Zvezdinih igrača pred Javor pokazuje da će Božovićev tim biti znatno oslabljen u Ivanjici.

Šampion i lider Superlige Srbije Crvena zvezda sutra će igrati protiv Javor Matisa u Ivanjici u okviru 11. kola domaćeg šampionata.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović je za sutrašnju utakmicu odredio 18 igrača koji će konkurisati za tim:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

To su:

Filip Manojlović, Nemanja Supić, Damjan Le Talek, Miloš Cvetković, Zoran Rendulić, Marko Petković, Mihailo Ristić, Dušan Anđelković, Aleksandar Luković, Mičel Donald, Andrija Luković, Uroš Račić, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Pablo Mouče, David Babunski, Higo Vieira i Predrag Sikimić.

[/stextbox]

Četvorica će izostati iz različitih razloga.

Srđan Plavšić i Marko Poletanović su sa reprezentativnog okupljanja došli sa lakšim povredama i neće biti u konkurenciji za tim. Preventivno, Petar Orlandić i Džon Ruiz su ostali u Beogradu zbog oporavka od, takođe, lakših povreda.

 

0
0

7 Komentara

  1. Na njihove teorije zavere samo se treba nasmejati, po njima mi treba da imamo 0 bodova, pa oni nemaju obraza, prošle godine kad smo ubedljivo bolji u derbijima, kad su u 30 kola izgubili 36 bodova oni su zaslužili titulu !!! Oni i sada zaslužuju da su prvi iako su 4-ti.Kad oni nas dobiju u derbiju to je dokaz da su bolji, kad njih dobijee Voša oba ona nije bolja, kad nas izbaciLudogorec u produžetcimato je sramota, kad njih bez muke i produžetka dva puta to nije, ili Zaglebje to je OK.Kad Sasuolo nama da 3 kom to je strašno, a kad da Atletik Bilbau isto 3, koji je njima 5 to nema veze.Zato neka pišu kolko hoće, kao i u basketu samo FMP, neka pišu, ne odgovarati, SLAVIĆEMO TITULE I OVDE I TAMO, a oni neka KALIMERIŠU !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko se sećam,bila je vaša bratska ekipa i pustali ste komentare ljuljaj Javore,kad su dobijali Zvezdu a vama su redovno prepustali bodove u Toletovoj ligi.Kako je odjednom postala Zvezdina,ajde prosvetli nas prepošteni glodaru.Takođe i ovaj idiot gore što proziva Vošu,nema veze sa mozgom jer se Voša bori za titulu i zašto bi Zvezdi prepustila bodove.

      0
      0
      Odgovori
  2. Bez sekiracije stela po obicaju iz x u 2 kad je ekipa czv u pitanju kao i predhodna tekma protiv vose itd treba kinta za plate CZV

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter