2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NISU GA ZABORAVILI: Kežman na listi deset najgorih pojačanja… (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.16 u 17:19

Igrao je za mnoge evropske velikane, ali u promenljivoj formi. Posle Partizana i PSV-a, gde je briljirao, ostatak karijere nije mu baš bio za pmaćenje.

Prešao je u Čelsi, gde je na 25 mečeva u pvenstvu dao četiri gola. Usledio je prelazak u Madrid, gde je obukao dres Atletika.

Kežman je u dresu „jorgandžija“ igrao u sezoni 2005-06 i za 30 nastupa u Primeri samo 8 puta je bio strelac, pa se i epizoda na „Visente Kalderonu“ završilo vrlo brzo.

Novinari španskog lista „AS“ ga nisu zaboravili, pa su ga uvrstili na listu 12 najgorih pojačanja Atletiko Madrida u ovom veku, ali za razliku od mnogih koji su dospeli na ovu nepopularnu listu – „jorgandžije“ bar nisu mnogo potrošile (5 miliona funti).

Kako kažu novinari ovog lista „na svakog Grizmana dolazi jedan Džekson Martinez“, pa je tako kolumbijski napadač svakako jedan od najvećih promašaja, a nakon svega šest meseci skrasio se u Kini.

Pored njega tu su Džekson Martines, Dani da Kruz, Huan Gomez, Toni Himenez, Alvaro Novo, Marselo Sosa, Kiki Musampa, Ričar Nunjez, Martin Petrov, Luis Garsija i Dijego…

Međutim, treba i dodati da je Atletiko imao daleko veći broj „pametnih kupovina“, pa su tako sjajno prolazili sa napadačima poput Dijega Forlana, Kuna Aguera, Radamela Falkaoa, Dijega Koste…

(Izvor:youtube/djorkaeffino)

0
0

2 Komentara

  1. Neka neko ponovi njegovu karijeru Partizan, PSV, Chelsea,A.Madrid,Fener,PSZ,Zenit,Bate ….kako god gledali uvek je igrao u top 3 tima i nekoj od zemalja. Neka neko promeni te klubove makar ne postigao ni jedan gol za njih. U PSV na 122 ut postigao 105 golova, igrajuci sve vreme LS . Toliko o Kezmanu, znam Partizanovac je pa mora da se pljuje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedan od naj golgetera koji je dao u PSV više golova od Ronalda jednog od najboljih svih vremena??

    Od visina transfera nikad stadion crno belih nije renoviran…

    Bio žrtva kolateral lažnog trenera Murinja a nije jedini.
    Kamo sreće da je svom crno belom klubu sve trofeje donosio.

    Sam doneo trofej Čelziju u finalu kupa sa Liverpulom. Slavio u majci Srbije.

    8 golova za AM na 30 mečeva malo??

    Živ bio Kežo. Hvala za sve.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter