0
Domaći fudbal

MIODRAG JEŠIĆ: Budaren, lažeš!

Objavljeno: 29.09.16 u 09:31

Nekadašnji trener Partizana Miodrag Ješić suočava se sa teškom optužbom da je igračima uzimao pare kako bi igrali u startnih 11 u vreme kada je 2008. godine vodio Levski iz Sofije.

Optužio ga je francuski fudbaler Fabijen Budaren koji je za „Footbal 365“ rekao da mu je Srbin tražio pare ako želi da igra posle čega ga je ovaj navodno fizički napao. O tome se prethodnih osam godina nije pisalo, a Miodrag Ješić je takve spekulacije nazvao lažima.

– Svima koji me poznaju jasno je da sam u karijeri imao mnogo problema upravo zbog toga što se nisam bavio takvim stvarima i javno sam govorio o tome. Imam 57 godina, preko dve i po decenije sam trener, radio sam na tri kontinenta i ikad nisam došao u situaciju da uđem u fizički kontakt s igračem. Dakle, pored tvrdnje da sam mu tražio novac, laž je i da me je udario tokom boravka u Dubaiju. Pa da je to zaista tako, da li zaista mislite da niko o tome ne bi napisao ništa punih osam godina? – istakao je Ješić za „Kurir“.

SKANDAL SRPSKOG STRUČNJAKA: Bivši trener Partizana tražio igračima novac da bi igrali!

Iza srpskog stručnjaka stao je i Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost koji je na Fejsbuku dao saopštenje.

– Svako ko poznaje Miodraga Ješića zna da je čestit čovek i da je izjava francuskog fudbalera lažna i nemoralna… Ova izjava francuskog fudbalera je dokaz da i među igračima ima onih koji nisu vredni nikakve pažnje.

Podsetimo, prašina se podigla u Engleskoj gde je sada već bivši selektor te zemlje Sem Alardajs optužen za mito.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter