0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: ‘Kraljevi’ ipak nisu srušili ‘milionere’, rapsodija Juventusa u Zagrebu (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.16 u 22:43

Srpski internacionalci nisu bili preterano uspešni, pošto su Zoran Tošić sa CSKA i Miroslav Radović sa Legijom doživeli neuspehe, dok je upravo Radovića pobedio Lazar Marković.

Tošićev CSKA je večeras poražen od Totenhema u Moskvi uz 72. odigrana minuta srpskog internacionalca, koji se nedavno oporavio od povrede.

Jedini gol na meču bio je delo Son Heung-Mina u 71. minutu, čime su ‘pevci’ odneli sva tri boda u London i vratili se u igru za plasman dalje. Istina, na ruku im nije išao remi u 95. minutu između Monaka i Bajer Leverkuzena na ‘La Lužu’.

DA LI STE ZNALI: Zbog čega Antoan Grizman uvek igra u dugim rukavima? (FOTO)

Drugi srpski internacionalac Miroslav Radović takođe se nije proslavio, pošto je njegova Legija izgubila na gostovanju Sportingu rezultatom 2:0. Ruiz u 28. i Dost u 37. minutu su doneli pobedu timu Lazara Markovića. ‘Markec’ je odigrao poslednjih 25 minuta meča.

Derbi dana igrao se u Dortmundu gde su Borusija i Real remizirali rezultatom 2:2 i pored dva vođstva ekipe iz Madrida. Ronaldo je započeo goleadu, a nastavio je Obamejang slučajnim golom do kraja poluvremena.

KOMEDIJA LIGE ŠAMPIONA: Ceo svet se smeje Benzeminom padu! A tek golu Obamejanga… (VIDEO)

Varan je doveo Madriđane ponovo u prednost u 67. minutu, da bi remi timu Tomasa Tuhela i reklo bi se najpravedniji ishod doneo Širle tri minuta pre kraja.

Najubedljiviji večeras bio je Juventus u Zagrebu gde je ekipa iz Torina deklasirala Dinamo sa 4:0. Golove za šampiona Italije postizali su Pjanić, Iguain, Dibala i na kraju autogol Sempera pet minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Liga šampiona, utorak:

Grupa E:

CSKA Moskva – Totenhem 0:1 (0:0)
(Son Heung-Min 71)

Monako – Bajer Leverkuzen 1:1 (0:0)
(Glik 90+4 – Ćićarito 73)

Grupa F:

Borusija Dortmund – Real Madrid 1:2
(Obamejang 43, Širle 87 – Ronaldo 17, Varan 68)

Sporting – Legija 2:0
(Ruiz 28, Dost 37)

Grupa G:

Kopenhagen – Briž 3:0
(Densvil 54 ag, Delejni 64, Santander 69, Jorgensen 90+2)

Lester – Porto 1:0
(Slimani 26)

Grupa H:

Dinamo Zagreb – Juventus 0:4
(Pjanić 24, Iguain 30, Dibala 57, Semper a.g. 87)

Sevilja – Lion 1:0
(Ben Jeder 54)

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter