1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEONARDO: Srećan sam što sam ponovo obradovao „grobare“

Objavljeno: 26.09.16 u 11:11

Partizan je minimalnim rezultatom slavio u Gornjem Milanovcu i nastavio niz pobeda u šampionatu. Bila je to četvrta pobeda u prvenstvu, ukupno peta u nizu.

Još jednom je gol odluke dao Leonardo de Souza.

SLS: Leonardov evrogol za novi trijumf Partizana (VIDEO)

 – Šef nas je naučio da nema mnogo priče, važno je ono što pokazujemo na terenu. Srećan sam što sam ponovo obradovao „grobare“, ovo je samo prvi korak u onome što nam predstoji. Put u šampionatu je dug i spremamo se utakmicu po utakmicu, pobedu za pobedu, samo tako možemo da dođemo do cilja. Ja još nisam u onakvoj formi u kakvoj bih želeo da budem, ali mi je drago da smo nagrađeni za trud i zalaganje golovima. Biće sve bolje od utakmice do utakmice. Čekaju nas Lučani, već od danas smo okrenuti ka tome i nova tri boda, rekao je, uz Božinova, najbolji strelac Partizana u ovoj sezoni.

Leonardo je u šampionatu postigao četiri gola, a na dva meča je odlučio pobednika.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo Leo, ozbiljan trud.i rad se uvek isplati, Leo,Leo bice drugi Kleo, Leo,Leo Zvezdu je sapleo,toooo, pozdrav svim navijacima Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter