3
Domaći fudbal

JE LI OVO SRPSKI KALČOPOLI? Iz keca u dva i sedam plus!

Objavljeno: 23.09.16 u 15:29

Vrlo često smo svedoci sumnjivih rezultata u fudbalu, a da li je na pomolu novi skandal u našem, ostaje da se vidi.

Naime, kako Informer.rs piše, rezultat jedne od utakmica fudbalskog kupa Srbije, posebno pada u oči.

Naime, utakmica Sloboda – OFK Beograd, koja je u sredu završena rezultatom 6:1 (0:1), bila je krajnje sumnjiva domaćim kladionicama, tako da nisu primale uplate na ovaj meč.

Nameštaljka u PLS, igrači Sloge prepustili bodove Dolini?

Isti izvor navodi da se po kladionicama u Aziji moglo kladiti na ovaj meč, pa se po kuloarima govori da je duel bio namešten!

Kvota da će ekipa sa Karaburme voditi na poluvremenu a izgubiti na kraju bila je 30. To znači da je dobitak na uloženih 100 evra iznosio 3000 evra.

KUP SRBIJE: Vojvodina deklasirala Bežaniju i plasirala se u osminu finala (VIDEO)

Osim toga, kvota da će na meču biti sedam i više golova bila je 55, što je donosilo 5500 evra. OFK Beograd je i ranije bio označen kao klub, koji je voleo da namesti pojedine mečeve o čemu su mediji pisali, ali nikada nešto tako nije dokazano.

0
0

3 Komentara

  1. Ovo je cista glupost,ja u ovo ne verujem,izgubili i sta sad ne smeju da gube,jel se to ne dogadja svuda tako nesto,cista glipost,najvece namestaljke kod nas ima Partizan i tu treba drzava da reaguje,uostalom imaju i dokaza kod njih,zasto ondak cute,partizan je guran od osnivanja da spada medju velikim klubovima kod nas a u stvari nikad nije,cista realnost !!!

    0
    0
    Odgovori
    • jel ti uopste pratis nasu ligu ? sudije 2 puta kaznjavane sto su greile protiv partizana, direktno uticali na rezultat utakmice, nesudjeni penali 2 puta. dok tovjoj zvezdi poklanjaju penale, samo treba uci u 16 i pasti …………… pa jel ti mislis da ste 9 bodova napravili razlike na kvalitet, realno trebalo biti izjednaceno sa bodovimima pre derbija ………… derbi je sve pokazao, bez otvaranja utakmice penalom bespomocni ste, samo da ste usli u 16 i pali, partizan bi izgubio utakmicu ……………sad gubite i od vose za vikend ako nedodje do nekog penala za zvezdu za novo otvaranje utakmice

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter