0
Evropske lige

DORTMUND NEMA MILOSTI: Frajburg će večeras stradati, a evo i zašto…

Objavljeno: 23.09.16 u 14:14

Hladan tuš u Lajpcigu. Očajna partija i rezultat koji bi mogao da zabrine „milionere“ – 1:0 za novajliju u Bundesligi. Nije slutilo na dobro, ali se u narednih deset dana dogodilo nešto u šta verovatno ni najveći optimisti među navijačima Dortmunda nisu verovali.Hladan tuš u Lajpcigu. Očajna partija i rezultat koji bi mogao da zabrine „milionere“ – 1:0 za novajliju u Bundesligi. Nije slutilo na dobro, ali se u narednih deset dana dogodilo nešto u šta verovatno ni najveći optimisti među navijačima Dortmunda nisu verovali.

Od sada, svaki nedobitni tiket može da bude i tvoja šansa za jackpot dobitak. Jer, svakog dana u 20 časova, MaxBet proglašava jackpot dobitnika za taj dan. I zato, požuri do najbližeg MaxBeta.

Izabranici Tomasa Tuhela ostvarili su maksimalan učinak u naredne tri utakmice, a pritom su postigli i impresivnih 17 golova! Protiv Legije u Ligi šampiona slavili su sa 6:0, identičnim rezultatom savladali su i Darmštad, a onda su napravili možda i najprijatnije iznenađenje u ovoj sezoni – 5:1 usred Volfsburga!

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da se čak 14 fudbalera Dortmunda upisalo u listu strelaca otkako je počela sezona, i to je verovatno njihova najveća snaga u ovom trenutku.

Frajburgu se ne piše dobro večeras na Signal Iduna Parku. Osim što gostima u prilog ne ide odlična forma Dortmunda, važno je napomenuti i to da je Frajburg zabeležio 10 uzastopnih poraza protiv Dortmunda, uz čak 32 primljena gola u tom periodu.

Ako još na sve to dodamo i to da je Frajburg ubedljivo poražen na prethodnom gostovanju, u Kelnu sa 3:0, sve osim ubedljive pobede Dortmunda na ovom meču predstavljalo bi ogromno iznenađenje.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter