14
Fudbal

(FOTO: STARSPORT)

LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Težak udarac na najviše ambicije (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.16 u 11:21

Definitivno – Bojan Krkić neće obući dres Srbije!

Kako je FIFA objavila u saopštenju, Krkić neće moći da zaigra za drugu reprezentaciju jer po statutu FIFA ne postoji mogućnost da promeni fudbalsko državljanstvo, nakon što je odigrao 25 minuta za reprezentaciju Španije 10. septembra 2008. godine na susretu protiv Jermenije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Tako je u vodu pala nada da će reprezentacija Srbije dobiti ogromno pojačanje u navali pred nastavak kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Krkić je imao status „zvezde u usponu“ i velike nade španskog fudbala, ali je odigrao tek jedan meč za reprezentaciju. Ipak, iako nije uspeo da opravda očekivanja, nema sumnje da bi napadač njegovog kalibra izuzetno mnogo značio našem nacionalnom timu, i da bi igru naše reprezentacije digao na jedan sasvim drugi nivo.

Pogledajte njegove najbolje poteze iz dosadašnje karijere:

(Youtube/The Wog Baller)

0
0

14 Komentara

  1. Opet vi Lazlivi Novinari pravite Probleme i Pisite ,a Gos Muslin Kaze da u Nasoi Ligi nema koga da zove ,A dali igraju samo oni kod Koga ste bili na Letovanjie ,,dali vi Gledate Evropske utakmice mi u Inostranstvo svakog dana imamo da gledamo , a Bas Vas Markovic igrao za Sporting 40 minuta udario Loptu 4 puta Pa zar tai da nam igra , Pa Feisa kao Kapiten naislabi , i gledam Milinkovica bastu Lijudi igraju bore se a nihe nema zato mi nigde ne igramo .iako sam Zvezdas , da je neko od vasih vedeta dao kao Gjirgevic 2 Gola bio bi odmah u Rep , a vi samo Cutite ..nesmete da zovete one koji zasluzuju nego ko vam neko Diktira Probaite dok ima Vremena Hvala ;“

    0
    0
    Odgovori
  2. Ма да је Меси и Роналдо заједно, са елементима Бејла! Не треба да игра за репрезентацију. Нећкао се као сеоска млада пре пар година. Нећеш? У реду, идемо даље.
    За Србију морају да играју деца као Вукашин Јовановић који плаче кад освојимо СП. Морају да играју они који знају шта значи дрес и грб са крстом и 4 оцила.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto taj Krkic nije igrao kad ga zvao Antic?Zasto vi novinari pokusavate sa ovakvim naslovim da ga predstavite kao da su u pitanju Mesi ili Ronaldo?Dokle ce takvi poluigraci kao sto je on da se koriste reprezentacijom zarad svoje prodaje u neki bilji klub?On da vredi ne bi zavrsio u klubu u kom je sad.

    0
    0
    Odgovori
    • Bas tako, ponudjen ko pocascen… uostalom gde sad igra, u onom periodu je nosem cepao oblake a sad bi mozda i da zaigra za Srbiju mursh…
      I Djordjevic je zvao Bobija… koga nema bez njega se moze.

      0
      0
      Odgovori
  4. Trebao je da proba da igra za Kosovo jer bih FIFA verovatno onda drugacije odlucila…jer mu sad verovatno treba da se oproba i u NEKOM nacionalnom dresu da bih mogao jos negde da se proda….

    0
    0
    Odgovori
  5. Hahaha e ovo će sad da presudi naše „visoke ambicije“.Šala? Evo već smo našli izgovore.Pa Ljajić je igrač kao Krkić,možda i bolji..a Ljajića ne zove.Pa ko je onda lud i kriv?!

    0
    0
    Odgovori
    • Ljajić mu nije ni do kolena.Krkić je za njega Mesi u svakom pogledu.Možemo ga mrzeti kolko hoćemo ali mu fudbalske kvalitete ne možemo osporiti a on ih poseduje,itekako.Strašan igrač.

      0
      0
      Odgovori
  6. koji će nam sad kad ga je zvao antić nije dtio.dobro mu je antić rekoa mali ovde bi igrao non stop a u španiji neće te ni zvati.

    0
    0
    Odgovori
  7. Zanimljivo, odigrao za Spance pola poluvremena i nece moci da igra za Srbiju, a kako Albanci koji su igrali za pojedine reprezendacije (Austrija, Albanija, Svajcarska) po 10-20 utakmica mogu da promene reprezentaciju i igraju za Kosovo? Verovatno to je specijalan slucaj (citaj: par miliona u neciji dzep), i jos ce ovi balvani iz naseg saveza da predju preko toga, jad i beda svako nas otresa kako stigne.

    0
    0
    Odgovori
    • sutra da da RS dobije svoju reprezentaciju, ili Katalonija, igrace koji su rodom odande imace pravo da biraju. dal za novu ili staru reprezentaciju. to nije nista novo u svetu fudbala za one koji zaista prate taj sport

      0
      0
      Odgovori
  8. Samo on igra fudbal, a svi ostali sisaju vesla!? Ko da nema dobrih igraca u srbiji, a svake godine idu iz bekih „tamo“ klubova u jace lige igrat i naprave dobru karieru na kraju a zapinjemo za neke krkice i vojnovice… Sramota samo, koliko nam je do naseg fudbala i nasih klinaca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter