3
Evropske lige

LUDOST ‘MAĐIONIČARA’: Trenirao je jednom nedeljno, nije imao vremena od izlazaka… (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.16 u 11:12

Kako je izgledao život Ronaldinja na početku njegove evropske karijere u Pari Ser Žermenu, otkrio nam je njegov tadašnji saigrač Žerom Leroj.

Žerom Leroj je sa Ronaldinjom igrao u Pari Ser Žermenu, kada je Brazilac stekao veliku popularnost u Evropi, toliku da ga je vrlo brzo zgrabila Barselona.

Znate kako kažu mnogi stručnjaci – uspeh u fudbalu je 10% talenat, a 90& rad. E, izgleda da je kod legendarnog ‘Zube‘ bilo obrnuto. Bar prema rečima Leroja.

Ronaldinjo uopšte nije trenirao tokom nedelje – samo bi se pojavio na treningu u petak pred meč. Mislim da je želeo da bude kao Romario, koji je takođe izlazio gotovo svako veče, ali nije imao uspeha kao on. S druge strane, mislim da je ludost da igrač sa takvim talentom ima takav stav – otkrio je Leroj.

PLANETO, RADUJ SE! Ronaldinjo potpisao za novi klub i ušao u istoriju! (VIDEO)

Dinju se divi cela planeta i još dugo će tako biti. Možemo samo da zamislimo šta bi bilo da je vodio pravi sportski život…

(Izvor: youtube / T.V.S Vinicius)

0
0

3 Komentara

  1. uvek se u srbiji cenio nerad, alkoholisanje, izlasci. dive se dinju i debelom zubi a smeta im ronaldo koji i 31 trenira i igra kao dinjo sa 22. mogao je mnogo vise. sem par godina u barsi nista posebno

    0
    0
    Odgovori
    • U izlascima mozda jeste, u fudbalu… ni blizu… Ronaldinjo je jedan od, cini mi se, trojice fudbalera, koji je uspeo da osvoji sve sto u fudbalu moze da se osvoji… Primera radi, to nisu uspeli ni Ronaldo (koji god), ni Mesi, ni Maradona… itd…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter