16
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SOS KANAL EKSKLUZIVNO JAVLJA: Muslin dobija ogromno pojačanje u napadu Srbije!

Objavljeno: 20.09.16 u 00:55

Igrač o kom smo ranije samo maštali, sada je postao realnost kao opcija za napad reprezentacije Srbije već od aktuelnih kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Prvi put nisu uspeli pre nekoliko godina. Tada je mladi i supertalentovani napadač odlučio da igra za Španiju. Igrao je u to vreme za Barselonu, kasnije za Romu, Milan, Ajaks, a sada za engleski Stouk.

I sada je Bojan Krkić odlučio da bi sa Srbijom mogao da ima dosta uspeha.

Naime, kako je u emisiji ‘Total Soker’ na SOS kanalu objavljeno, FSS završava sve formalnosti sa FIFA kako bi Bojan Krkić konačno zaigrao za fudbalsku reprezentaciju Srbije!

Krkić je, kako je preneto, izrazio želju da obuče dres ‘orlova’ i vrlo verovatno će to učiniti već u ovim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Najveći problem biće papirologija, pošto je Krkić odigrao jedan, ali vredan, meč za Španiju i to 2008. godine protiv Jermenije u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi.

Odgovor na ovo pitanje vrlo verovatno dobićemo već u utorak oko podneva kada će Slavoljub Muslin održati konferenciju za medije u Staroj Pazovi i tada saopštiti spisak igrača pozvanih za utakmice protiv Moldavije i Austrije.

0
0

16 Komentara

  1. Slusaj ovako!! izvini ako grobare teras iz reprezentacije ko ce igrati onda??? Nastasica nemoj zvati ni Fejsu, Tosica, Rukavinu, Mitrovica, Sulejmanija ,Zivkovica, Lazara Markovica NE NEMOJ NIKOGA, GLEDAJ SAMO DA LI JE IZ PARTIZANA IGRAC, AKO JESTE NE SME DA IGRA ZA REPREZENTACIJU!! PA KAKVE TO VEZE IMA ?? IDI LECI SE MOLIM TE ILI SE URAZUMI…. A OVAJ STO JE ODBIO SRBIJU MISLIS DA JE VOLI DA DA JESTE JAKO JE VOLI DOSAO BI SAMO DA ODRZAVA FORMU DA SE ISTRCI A MLADE IGRACE BEZ OBZIRA IZ KOG KLUBA DA SU TREBA FORSIRATI A NE NEKE KOJI SU PROPALI KAO OVAJ STO SE HVATA SADA I ZA SLAMKU!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta hoćete?Dečko je odrastao u Španiji,sve stekao tamo,ništa nije dobio od Srbije,i onda se neki naš stručnjak seti da pominje korenje kad je već formiran igrač….I onda kad on neće da igra,onda je izdajica Srpskog roda,piz..,i svi ostali pridevi koji idu uz to….Isti slučaj sa Rišairom Živkovićem….Treba uputiti poziv svima,ali zašto su oni koji to odbiju izdajice?Koliko je talenata u Srbiji propalo,jer nisu imali ko da ih „gura“ u ovom mafijaškom sistemu fudbala,a da su se probili negde napolju,i od njih ta druga država stvorila nešto,javili bi se naši pavijani da ih vrbuju,ali ako odbiju onda su izdajice…Drago mi je ako dođe,ali naš problem nisu samo igrači,džaba nama i Mesi i Ronaldo da dođu,riba smrdi od glave….

    0
    0
    Odgovori
  3. samo znate da pljute na sve dobro sto se desava, umesto da se svi radujemo sto mladic uopste dolazi i donosi nesto novo i lepo nasem fudbalu ,koji je inace dno dna… dosta mi je vas seratora i strucnjaka

    0
    0
    Odgovori
  4. Imamo mi Mitrovica kakav takav, ali on igra srcem za Srbiju za razliku od ovoga sto nas nije ni pogledao kada smo ga molili da dodje,a sada bi da igra?? Ja da se pitam pa ne bih ga ni na spisak od 100 igraca stavio a kamo li u prvu postavu!!!! Imamo i Skuletica,Djurdjevica mlad je decko i talentovan.

    0
    0
    Odgovori
    • E nama je upravo rak rana taj mitrovic veruj kada ga budu isterali iz ekgleske on nece moci da igra nasu drugu ligu zivi bili pa videli

      0
      0
      Odgovori
    • Da ne treba mozda i Djurdjic,Vlahovic ili Alen Stevanovic da budu pozvani?Teraj se bre sa tim svojim grobarima iz reprezentacije,pogotovo sa Mitrovicem,koji veze sa vezom nema.

      0
      0
      Odgovori
  5. Koliko se secam njegova majka je Katalonka i trazila je od njega da igra za Srbiju, a ne za Spaniju, ali je nije poslusao…

    0
    0
    Odgovori
  6. Смешно. Заузеће место нашим талентованим клинцима. Где је био 2008 кад су га молили? Него га сад Шпанци не зову а и никад га нису планирали озбиљно и он би због одржавања форме играо за Србију. Не треба нам. Нема он ништа са Србијом имамо ми квалитетнију децу.

    0
    0
    Odgovori
  7. bez veze,da je to bilo 2008 ajde,ali sad 2016 ja bi ipak dao prednost nekom deugom nego isluženom igraču koji je stagnirao u karijeri.

    0
    0
    Odgovori
    • To je njegov cale rodjen u tom mestu a on je rodjen u spanskom gradicu Linoli i nikad nije koristio prezime Krkic,vec radije Perez,koje nosi od majke a na dresu nosi samo ime,Bojan.Trebalo bi da bude Srbin ali se radije izjasnjava kao Spanac a od srpskog jezika ne zna nista.

      0
      0
      Odgovori
  8. Odlucice oni koji treba da odluce…ali koji ce nam on sada!?
    Ako cemo da primamo igrace koji nemaju mesta u drugim rep.pa dolaze kod nas tek nam onda nema spasa, pa makar on nemao mesta u Spaniji! Gde si bila kad sam bio niko

    0
    0
    Odgovori
  9. Zar nije receno bez stranaca…ako je tako imamo bar 10 igraca koji mogu da obuku nas dres ali nisu SRBI!
    Pitam se na kojem ce jeziku da se sporazume Srbin slavoljub muslin i SRBIN Bojan Krkic koji ni dobar dan ne zna na Srpskom i koji je pre 8 godina rekao da njegovo srce kuca samo za crvenu fruiju!!
    Veci je Srbin Ugo Vieira i Kleo nego krkic pa prema tome ako pozove njega a ne znam kako jer je igrao za Spance onda imamo pravo da zahtevao da pozivaju se i drugi strani igraci koji bi to pravo mogli da steknu!

    0
    0
    Odgovori
    • Svaki igrac,koji je igrao samo jednu utakmicu za neku reprezentaciju,ima pravo da promeni tu reprezentaciju,kasnije,i nastavi za drugu da igra.
      Za sve ostalo napisano se slazem.On stvarno ne zna da bekne srpski,iako mu je otac Srbin.Nikad nije hteo na svom dresu da nosi to prezime,vec samo svoje ime Bojan.Jeste izjavio da je Spanija njegova zemlja i da hoce da igra samo za njih.Ako bude pristao,pristace samo zbog svoje karijere jer ga nema medju reprezentativcima.Da je dobar igrac,to je nesporno i znacice nam puno ali ni ja ga ne bih pozivao sada,zbog pomenih i nabrojanih cinjenica.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter