Igrač o kom smo ranije samo maštali, sada je postao realnost kao opcija za napad reprezentacije Srbije već od aktuelnih kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Prvi put nisu uspeli pre nekoliko godina. Tada je mladi i supertalentovani napadač odlučio da igra za Španiju. Igrao je u to vreme za Barselonu, kasnije za Romu, Milan, Ajaks, a sada za engleski Stouk.


I sada je Bojan Krkić odlučio da bi sa Srbijom mogao da ima dosta uspeha.

Naime, kako je u emisiji ‘Total Soker’ na SOS kanalu objavljeno, FSS završava sve formalnosti sa FIFA kako bi Bojan Krkić konačno zaigrao za fudbalsku reprezentaciju Srbije!

Krkić je, kako je preneto, izrazio želju da obuče dres ‘orlova’ i vrlo verovatno će to učiniti već u ovim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Najveći problem biće papirologija, pošto je Krkić odigrao jedan, ali vredan, meč za Španiju i to 2008. godine protiv Jermenije u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi.

Odgovor na ovo pitanje vrlo verovatno dobićemo već u utorak oko podneva kada će Slavoljub Muslin održati konferenciju za medije u Staroj Pazovi i tada saopštiti spisak igrača pozvanih za utakmice protiv Moldavije i Austrije.