2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MUSLIN: Liga nam je slaba, zato nikoga nisam pozvao

Objavljeno: 20.09.16 u 12:48

Selektor Srbije Slavoljub Muslin saopštio je danas spisak rprezentativac koji će konkurisati za tim u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sa Moldavijom i Austrijom.

– Za razliku od prethodne utakmice, ima jedno veliko pojačanje, to je Aleksandar Kolarov. Ne zanm da li će igrati na boku, ali ne isključujem mogućnost da igra štopera. Ne uznenašuje me što ga Gvardiola toliko hvali, rekao je selektor Srbije na početku konferencije.

MUSLIN O “SLUČAJU KRKIĆ”: To još nije gotovo, ali…

Selekcija Srbije ispistila je pobedu u prvom duelu sa Irskom, a ovako je to prokomentarisao Muslin.

– Mislim da smo odigrali dobro po onakvom terenu i posle gola primljenog u trećem minutu. Imali smo 17 šuteva na gol, posed lopte, stvarali šanse. Oni nisu, ali smo primali golove posle individualnih grešaka. Igrali smo dobro, ali nam rezultat ne ide na ruku. To je bila moja četvrta utakmica i igramo sve bolje. U sledeće dve imamo veće šanse za pobedu, rekao je selektor.

– U ovoj grupi nema autsajdera, možda je to Moldavija, ali zahtevaću maksimalnu mobilizaciju i ozbiljnost Dosta smo zradili, ima još da se radi. Mi možemo svakog da pobedimo. Ići ćemo na trijumf u naredna dva meča.

Selektor je upitan i da prokomentariše dešavanja sa „večitog derbija“.

– Sama činjenica da u timu nema igrača iz Super ige, govori mnogo, ali ima potencijalnih reprezentativaca. S njima ću se sastati sledećeg ponedeljka da vidimo kako da unapredimo fudbal u ligi, rekao je on.

SPISAK REPREZENTACIJE: Veliko pojačanje u dresu sa držanim grbom (FOTO)

Jedno od pitanja je bilo hoće li Mitrović biti među starterima, kao na meču sa Irskom, na kojem ga je Muslin zamenio u drugom poluvremenu.

– Videćemo kakva mu je forma i kako će odigrati u naredna dva kola u ligi. Za sada je rano da se priča o tome ko će biti u startnih 11. Ima vremena do tada, zaključio je Muslin. 

Naš selektorr još ne može da računa na Nemanju Matića, koji je pod suspenzijom, ali je pozvan da bude sa nacionalnim timom.

0
0

2 Komentara

  1. Mislim da gresis i to jako jako!!! Nije to bitno, bitno ti je da taj covek hoce da igra za rprezentaciju i da svoj maksimum, ako treba i da pogine na terenu!!! A takvih igraca ima sasvim dosta u nasoj ligi a evo moga spiska igraca sa kojima bih ja radio i to duze vreme!!!! GOLMANI : Damir Kahriman i Kljajic
    Odbrana : Lukovic Aleksandar, Meleg,
    Bekovi : Bogosavac, Petkovic, Palocevic
    Vezni : Alen Stevanovic, Mihajlovic, Plavsic, Malbasic
    Napad : Djurdjevic, Stefan Ilic, Trujic
    Kapiten : Lukovic
    Ovi momci siguran sam uz rad uigrali bi se znaju se vrlo dobro!!! Sto je najbitnije sigurno imaju jaku zelju da igraju za reprezentaciju to sigurno. Nebitno da li igraju za Zvezdu ili Partizan Ja sam grobar, pa opet imam totalni respekt prema lukovicu, koji je po meni najbolji odbrambeni igrac u nasoj ligi!!! I ne igraju ovi igraci za tursku ili Albaniju vec za jednu drzavu koju mi volimo za jednu SRBIJU…

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodine Muslin i da je slaba liga to netreba da kazete,kako ce se osecati igraci koji igraju tu ligu i navijaci koji gledaju te momke!Ta vasa statistika na koju se pozivate protiv Irske nas nece odvesti na Evropsko takmicenje.Napravite pomak u rezultatu ,igri odnosu prema dresu reprezentacije a ne da komentarisete ligu.Onda izbrisite iz vasekg si vija sta ste osvojili u Srbiji a nesto se nesecam da ste imali neki veliki uspeh!Plasim se da od vas nije ostalo samo vase drzanje i retorika,s obzirom koliki strucni stab imate i ko je sve u njemu!Vama je ovaj posao Eventualno poslednja sansa da produzite vasu karijeru!Zato vas molim da budete gospodin kako ste nekad bili a ne sada poslusnik.Verni navijac Srbije i nase lige!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter