0
Domaći fudbal

ČUKARIČKI PRED KUP: Idemo da dobijemo

Objavljeno: 20.09.16 u 15:02

Čukarički sutra gostuje Radanu iz Lebana na utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije, a pred taj meč trener beogradske ekipe Nenad Mirosavljević poručuje da je za njegov tim u ovom trenutku najvažnije da se ne plaši grešaka.

– Naše ambicije su poznate, idemo da dobijemo utakmicu, ali znamo da neće biti lako. Idemo ekipi koja dobro igra kod kuće i sigurno će biti spektakl jer dolazi Čukarički – osvajač kupa i ekipa koja svake godine izlazi u Evropu. Očekujem da odigramo dobro i da obezbedimo prolazak u narednu rundu. Za igrače je najbitnije da se ne plaše grešaka, jer je očigledno da im je opalo samopouzdanje. Očekujem da će se sa prvim pozitivnim rezultatom to smanjiti. Ekipa je na okupu, sem Živkovića koji ne može da igra zbog crvenog kartona i imamo informaciju da je odličan teren i sve uslove za dobru igru, rekao je Mirosavljević na konferenciji za novinare u klubu.

Vezni fudbaler Čukaričkog Dragoljub Srnić ističe da nema slabe ekipe ma koji da je rang takmičenja u pitanju i da se nijedan protivnik ne sme potcenjivati.

– Očekujem polazak u narednu fazu takmičenja. Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje i da malo izađemo iz rezultatske krize koja nas je zadesila u prvenstvu.

Utakmica Čukarički-Radan igra se 21. septembra od 16 časova.

VESTI SA BRDA: Legenda Partizana novi trener Čukaričkog!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter