Fernando Tores odbacio je navode da je Dijego Simeone prepolovio ugovor sa Atletikom iz Madrida i demantovao gotovo sve evropske medije.

Najveći broj trenera i igrača produžuje svoje ugovore sa klubovima, jedino bi Dijego Simeone da ga skrati, tačnije, prepolovi. Zato je mnoge i iznenadila informacija da bi baš to mogao da učini popularni ‘Ćolo’ sa Atletikom iz Madrida.


Međutim, to je odbacio napadač ‘jorgandžija’ i legenda kluba Fernando Tores.

– To je pretpostavka koja nije realna. Pogledajte, tek je prošao jedan mesec u novoj sezoni, a ovo je veoma važna godina za nas. Želimo da se razvijamo posle veoma dobre prošle sezone i komplikovanog finala (Lige šampiona). Neće nas omesti razmišljanje o tome šta bi moglo da se dogodi za devet meseci ili godinu dana. Nećemo sebi da pravimo prepreke. Uopšte ne znam da li su ti izveštaji tačni – u čudu je Tores.

Šuškalo se prethodnih meseci da bi Simeone mogao da ode, ali je on ovog leta produžio ugovor sa klubom, nakon čega je isto učinio i najbolji fudbaler Madriđana, Antoan Grizman.

– On je tada rekao šta misli, nikada nije pogrešno kada govorite iz srca. Svi smo veoma srećni što je odlučio da ostane, on je osnovna baza ovog tima Atletika – podvukao je Tores.