6
Fudbal

TEGELTIJA: Nisam objektivan, to u sportu ne postoji (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.16 u 15:07

Novinar Vladan Tegeltija dao je intervju „samom sebi“ za portal Mondo. U njemu je pričao o svom dugogodišnjem radu i iskustvima, kao voditelja emisije „SOS koš“.

On je sam sebi postavljao pitanja i na njih odgovarao, a jedno od zanimljivijih je bilo da li je objektivan, pošto je poznato da je navijač Partizana.

Ne trudim se da budem objektivan, niti da zadovoljim bilo koga drugog, osim samog sebe. Objektivnost u sportu ne postoji, nikada ne možete sve zadovoljiti. Meni su smešni oni koji se dodvoravaju gledaocima, jer uvek će biti onih koji misle drugačije. Ciljna grupa su navijači, a oni nisu objektivna kategorija. Uvek će jedni gledati crno, a drugi crveno – belo, rekao je Tegeltija u „autointervjuu“ za Mondo.

ŠOU: Kako je Vladan Tegeltija iznervirao Dragana Đilasa (VIDEO)

– Ono što je meni možda i najdraže je što me više gledaju oni koji me ne vole i kritikuje, nego oni koji me vole.

Kompletan intervju sa Vladanom Tegeltijom možete pogledati na Mondu.

 

0
0

6 Komentara

  1. Maknite ovoga da mogu da gledam normalno telwviziju koju jos uvek cenim ali zbog ovakvih neobjektivnih novinara ne zelim puno jos da imam razumevanja…novinar koji pruza podrsku duletu vujosevicu i koji skida sako u znak podrske duletu i ujedno protestu prema peavilu aba lige koje svi postuju samo trener bez rominga NE

    0
    0
    Odgovori
  2. SOS kansl , sportski kanal auuuuuu ????????? Zadnji put sam ga gledao kad je prenosio par utakmica francuskog prvendtva i tacka .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter