1
Evrokupovi

FOTO: Twitter, Squawka Football ‏

ČUVAJTE SE INTERA: Neroazuri okrenuti derbiju s Juventusom

Objavljeno: 15.09.16 u 14:25

Najbolje bi bilo da izbegnete potencijalnu minu na vašim tiketa, a evo i zašto…

Nakon vrlo uzbudljivih mečeva u Ligi šampiona, večeras su na rasporedu i utakmice prvog kola grupne faze Lige Evrope. Jedan od najvećih zicera na vašim tiketima trebalo bi da bude kec na Inter protiv Hapoela iz Ber Ševe. Ali, da li je zaista tako?

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

Iako trener milanskog velikana Frank de Bur ističe da su on i njegovi izabranici u ovom trenutku fokusirani samo na večerašnji okršaj s Hapoelom, činjenica je da su Neroazuri mislima u velikom derbiju italijanskog fudbala s Juventusom, koji je na programu predstojećeg vikenda. Tome u prilog ide i činjenica da će Inter večeras nastupiti u kombinovanom sastavu.

Miranda, Banega, Kandreva i Ikardi, koji su među najvažnijim igračima u timu, vrlo verovatno će dobiti poštedu, pa su očekivanja da okršaj s Hapoelom počnu na klupi za rezervne igrače. Ako pomenutim igračima pridodamo i nekolicinu igrača koji uopšte nisu u kombinaciji za sastav, poput Kondogbije, Žoaa Marija, Jovetića i novopridošlog Gabrijela Barbose, jasno je da su precenjene mogućnosti Neroazura na ovom meču.

UEFA ODLUČILA: Kijev domaćin finala Lige šampiona 2018. godine

Da ne dođe do zabune, Inter je i dalje veliki favorit na ovom meču. Međutim, želimo da skrenemo pažnju da će do pobede na mnogo teži način nego što to u prvi mah deluje. Potpuno smo sigurni u to da je Hapoel u stanju da pruži dostojan otpor na Đuzepe Meaci.

I zato, najbolje bi bilo da ovog puta izegnete potencijalnu minu.

Kladite se na mečeve prvog kola Lige Evrope u MaxBetu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter