0
Evrokupovi

PIPO INZAGI: Bajern i Juve u finalu Lige šampiona!

Objavljeno: 13.09.16 u 10:11

Legendarni italijanski golgeter Filipo Inzagi izjavio je danas da u finalu Lige šampiona ocekuje duel njegovog nekadašnjeg tima Juventusa i Bajerna, koga predvodi Karlo Anćeloti, trener sa kojim je dva puta u Milanu bio prvak Evrope.

– Ocekujem finale Bajerna i Juventusa. Nemci su veoma jaki, imaju sjajnog trenera Anćelotija i osećam izuzetnu naklonost prema njima. Što se tiče Juventusa mislim da je konačno dosla ta godina, rekao je Inzagi u intervjuu za Gazetu delo sport.

Inzagi je bio šampion Evrope sa Milanom 2003. i 2007. godine, dok je sa Juventusom izgubio finale 1998. godine, od Real Madrida, kada je jedini gol postigao Predrag Mijatović.

Stara dama je poslednji put bila prvak Evrope 1996, trijumfom u Rimu protiv Ajaksa na penale, uz odlučujući gol Vladimira Jugovića, a potom je izgubila tri finala – od Dortmunda 1997, Reala 1998. i Milana 2003. godine.

– Juventus je, uprkos prodaji Pogbe, jači nego prošle sezone. Pojacali su napad dolaskom Iguaina, Mandžukić i Dibala su sjajni, tako da sada nemaju samo odličnu odbranu. Tu su sada Pjanić i Benatija. Jedini problem za Juve mogao bi da bude pritisak jer se dugo ceka trofej, konstatovao je Inzagi.

U najuži spisak favorita Inzagi je svrstao i branioca titule Real Madrid, zatim Mančester Siti i Pari Sen Žermen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter