6
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ŠTA SE TO SPREMA U HUMSKOJ? Mile Jovičić odabrao stranu, a Tomislav Karadžić…

Objavljeno: 12.09.16 u 11:46

Nema sumnje, u sredu 14. septembra očekuje nas nova izuzetno burna Skupština Fudbalskog kluba Partizan.

Nekadašnji predsednik FK Partizan i Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, nedavno je tu funkciju predao Slaviši Kokezi, pa se spekulisalo da bi mogao da se vrati radu u klubu iz Humske.

Prethodnih dana se vodila prava borba između vlasti i opozicije u Partizanu oko njegovog vrednog glasa, ali izgleda da će i jedni i drugi ostati bez njega.

Jer, kako ‘Žurnal’ piše, Karadžić će u sredu umesto na Sportski centar ‘Teleoptik’, otići u Atinu, gde će prisustvovati izboru novog predsednika UEFA.

BUDUĆNOST PARTIZANA: Ovo je novi ljubimac “grobara” (FOTO)

Međutim, malu pobedu ipak je odnela opozicija, pošto je Mile Jovičić ipak odlučio da pređe na drugu stranu i podrži kandidaturu Nenada Bjekovića.

Da li će to biti dovoljno Bjekoviću, mišljenja su da neće, ali se može čuti da će opozicija pokušati da opstruiše rad Skupštine, te bismo ponovo mogli da gledamo slične scene kao u maju kada je Partizan doživeo jednu od većih bruka koje ne priliče ‘velikom’ klubu.

KREĆE NAJMASOVNIJE TAKMIČENJE: Žreb u podne, ko će na ‘mine’ zvane Partizan i Zvezda?

0
0

6 Komentara

  1. Auuuu Grofinjo, kakvi tebe kompleksi udaraju kad si oseito potrebu da ovde pises takve stvari. Partizan je finalista Kupa Sampiona, i da nije ovog proteziranja Zvezde, od strane aktuelne vlasti prestigao bi je i po broju titula. I to ce se desiti pre ili kasnije. Partizan ima drugu po snazi skolu fudbala u Evropi i ti zbog svojih komlpleksa kazes da Partizan nije velik klub.

    0
    0
    Odgovori
      • E Milanče Milanče…i tebe drmaju kompleksi.PFC jeste veliki klub do 70-tih kao Real bio je u krugu povlašćenih klubova, nezavisno ko je bio prvak države SFRJ ,Partizan je igrao KEŠ( današnja LŠ).Sudbina nije htela da uzmeo taj trofej, ali šta je tu je, Zvezda je uzela..svaka joj čast.A to da li je PFC mali klub…eto neka za tebe bude mali.

        0
        0
        Odgovori
    • Ma sta nam naprica da nije vlasti prestigli bi nas po broju titula,a da nije bilo prosle vlasti taj Partizan se nikad ne bi ni priblizio Zvezdi jer se videlo koliko ste bili u zaostatku dok je bila jaka konkurencija u bivsoj drzavi u debelom minusu i iza Zvezde daleko sto se tice trofeja…Sto se tice Evrope tu je smesno i da se usporedjujete sa Zvezdom koja je osvojila Kup Evropskih Sampiona,2 Srednje-Evropska Kupa,17 medjunarodnih turnira,Vicesampion UEFA Kupa,Vicesampion UEFA Superkupa i na sve to jos Interkontinentalni Kup i jos 20ak puta u Evropskim polufinalima,cetvrtfinalima,osminama i sesnaestinama finala,brdo pojedinacnih priznanja to nijedan nas klub nikada nece postici vise nikada…Znaci mi smo u Evropi i svetu skoro sve osvojili i igrali…A i kod nas osvajali titule,kupove,domace turnire,pojedinacna priznanja i nagrade,preko 50 domacih trofeja i bice ih jos vise,mislim sta reci dalje…

      0
      0
      Odgovori
  2. Kao prvo oninikad nisu bili veliki klub niti će biti!Oni su najveću za vreme Tolerove vlasti bili,ali sad se klupče odmotava i sad je pitanje drugo,ne ko će da bude predsednik nego dal će ćutati narednih pet god i vratiti oteto ili će morati javno da se to obelodani!Srpski fudbal je u kliničkoj smrti jer ga jašu malo kurta malo murta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter