0
Fudbal

DO SADA NEVIĐENO: Prava ludnica u komšiluku – sudiju pogodili flašom rakije u glavu! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.16 u 12:29

Veliki incident dogodio se na utakmici Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Utakmica između Novog Travnika i Rudara iz Kaknja u okviru Prve fudbalske lige Federacije Bosne i Hercegovine još dugo će se pamtiti i prepričavati. Jer, ono što se na tom meču desilo, dugo nije zabeleženo.

Duel je na kraju završen rezultatom 1:1, a posle meča mnogo je povika na suđenje. Ništa ne bi bilo čudno da je ostalo na tome, a da se tokom meča nije desio incident koji je brzo obišao region.

Naime, sudija Edis Zukić iz Tuzle pogođen je flašicom RAKIJE, ni manje ni više nego pravo u glavu, od strane domaćih navijača. Tačnije, u lice, o čemu svedoči fotografija iznad.

– Po završetku utakmice dogodio se incident. Prilikom napuštanja terena sudijske trojke, pre ulaska u tunel, glavni sudija je pogođen tupim predmetom u glavu od strane domaćeg navijača – stoji u izveštaju arbitra Edisa Zukića.

Nismo gledali utakmicu, pa ne znamo šta je toliko iziritiralo domaće navijače, ali nema sumnje da bi zbog ovoga (trebali) da budu kažnjeni. Mada…

FOTO: Facebook / Prva nogometna liga Federacije BiH
FOTO: Facebook / Prva nogometna liga Federacije BiH

Čak su se na ovoj stranici našalili da je sudija dobio poklon za Bajram u vidu ove flašice rakije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter