0
Evropske lige

NEPONOVLJIVI IBRA: Napadač Juanajteda jučerašnjim golom ponovo ušao u istoriju

Objavljeno: 11.09.16 u 11:20

Njegov tim jeste poražan od gradskog rivala, međutim švedski napadač je oborio još jedan rekord. I to kakav!

Naime, Zlatan Ibrahimović je od juče postao jedini igrač u istoriji fudbala koji postigao gol na sedam velikih svetskih derbija!

Ibra je na početku pogate karijere pogađao na derbiju između Ajaksa i Fejnorda. Upisivao u srelce na ‘El Klasiku’, kao i na gradskom derbiju između Barselone i Espanjola
. Davao je golove u ljutim okršajima Intera i Milana, a u dresu ‘neroazura’ je tresao i mrežu Juventusa. Prethodnih sezona je redovno pogađao za PSG protiv Olimpika iz Marselja, a juče se upisao i za Junajted protiv gradskog rivala Sitija.

Zlatan svoj kvalitet potvrđuje odličnim igrama u dresu ‘Crvenih đavola’, čime je dokazao da nema lige u kojoj se on ne bi snašao. Titula Lige šampiona je možda jedino bitno što mu nedostaje, međutim, ako uzmemo u obzir da mnogi veliki igrači, poput Luisa Nazaria de Lime Ronalda, takođe nisu osvajali to takmičenje, Ibrina veličina je već odavno dokazana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter