1
Evropske lige

SRAMOTA: Kvota 10,0 na pobedu Šalkea! Zašto bukmejkeri, zašto?!

Objavljeno: 09.09.16 u 15:13

Bukmejkeri su ozbiljno potcenili mogućnosti Šalkea u okršaju s Bajernom.

Posle desetak dana pauze ponovo se okrećemo klupskom fudbalu. I to, već večeras ćemo imati priliku da uživamo u derbiju kola nemačke Bundeslige između Šalkea i minhenskog Bajerna.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

Bajern je apsolutni favorit u nemačkom fudbalu, pa ne čudi mišljenje bukmejkera da je večeras mnogo bliži pobedi od Šalkea, pogotovo nakon što su u prvom kolu deklasirali Verder sa 6:0. Međutim, ne možemo a da se ne odamo utisku da su poprilično preterali, te su u potpunosti potcenili mogućnosti Šalkea.

Klub iz Gelzenkirhena je ovog leta odradio odličan posao na letnjoj pijaci. Pojačan je praktično u svim linijama tima, pa tako od ovog leta „nebesko plavi“ dres nose Naldo, Bentaleb, Stambuli, Embolo, Konopljanka. Uz neke od starosedelaca poput Nastasića, Mejera i Huntelara, činjenica je da Šalke ove sezone ima jedan sjajan tim.

Bajern je veliki favorit na ovom meču? Jeste.
Da li će lako do pobede u Gelzenkirhenu? Neće.

Kladite se na meč Šalke – Bajern u kladionicama MaxBet.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter