3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEGENDARNI MOCA KIVAN: Ne pitam se ništa!

Objavljeno: 09.09.16 u 17:18

U fudbalskom klubu Partizan sve više ključa kako se bliži sednica skupštine i izbor novog predsednika.

Oglasio se i čuveni napadač ‘crno-belih’, možda i najveće ime u istoriji kluba, Momčilo Moca Vukotić. Rekorder po broju nastupa za tim ‘Parnog valjka’ u potpunosti je na strani opozicije.

– Radna grupa je formirana da pripremi skupštinu, ne da vodi klub, jasan je Moca.

On je poručio da ne može da veruje kakva hladnokrvnost vlada kod trenutne garniture vodećih ljudi.

– Zar ni preko 30 bodova minusa, česte promene trenera, dovođenje brojnih igrača u zimskom i letnjem prelaznom roku, rano ispadanje iz Evrope i Zvezdinih plus devet na početku ovog prvenstva nisu dovoljni da se upali crvena lampica? Izgleda da nije, ponašaju se kao da je sve u redu!

Moca je govorio i o svom statusu u klubu.

– Potpuno sam isključen iz zbivanja u omladinskoj školi. Ja, kao doskorašnji direktor, sada počasni predsednik… Nisam sujetan, verujte, mogu da pomognem, udelim bar savet, dam predlog…

Vukotić je govorio i o raznim drugim problemima i stvarima koje mu nisu jasne u vezi poslovanja FK Partizan. On ne krije da je na ovim izborima apsolutno na strani Nenada Bjekovića, međutim prema trenutnoj situaciji, Milorad Vučelić je mnogo bliži dobijanju ovih izbora.

0
0

3 Komentara

  1. Moco dok si bio direktor omladinske skole vise si radio za Ramadanija i Djurica nego za Partizan a od Partizana si ziveo. Sramota. Zato se desavalo sve ovo sa odlascima i nakaradnim ugovorima. Nastasic,Sulejmani,…odlazili bez utakmice u prvom timu po nagovoru menadzera. A tog menadzera si ti dovodio da kupuje klince iz paratizanove skole. Podrzao si coveka koji je tebe ostavi bez plate, zato si uzimao procente. NE PRAVI SE NAVIAN. I TI I TRBOJEVIC STE IMALI PROCENTE KOD RAMADANIJE. MNOGO PARA JE PARTIZAN IZGUBIO ZBOG VAS. VELIKI SI BIO I IGRAC I COVEK ALI SI SE PRODAO I PRODAO SI SVOJ PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori
    • Sram te bilo anonimni.Olicenje postenja su bas taj moca partizanova ikona i taj Trbejevic,da su imali procente danas bi bili bezbrizni ali nisu jer vole Partizan.Zato kad nemas pravu informaciju nepisi gluposti.

      0
      0
      Odgovori
  2. E Moco, Moco,…. Kad Partizan bude privatizovan klub niko od vas nece imati nikakvog prava da ocekuje da bude pitan izasta,zar ne? Ne razumem sta vi svi ocekujete ,toliko vas se nakotilo tokom vremena i svi bida muzete Partizan kao mrtvu kobilu! Dosta bre tog balskanskog komunistickog poimanja prava iz nekadasnjeg rada, zabora ite tu vrstu privilegija i gledajte na stvari „Ko su oni i ko je on , pa valjda sam ja tu bio neko i nesto“!!! Vi ste kao privatna lica sada samo obicni navijaci i tako treba da se postavljate prema klubu a ne da lesinarite. Decenijama ste kulucili i zgrtali novac po svetu na cuskanje lopte i poducavanje kako se to najbolje radi,ok neka ste,hvala bogu….,ali i sta sad. Je li vam malo? Pa vi da sta znate o menadzmentu i finansijama, trazenju novca i sponzorstava, pa covek bi rekao OK, treba nam taj covek,ima znanje…. Ovako, svi ste manje vise obicna ulicna banda koja se preko sutanja lopte docekala imaginarne slave i mislite da ste sa troduplim jajcima! Dosta vise, da imate obraza podrzali bi ovo rukovodstvo kakvo je da je, a u ostalom sta mu to fali osim sto to niste vi?! Licno mislim,ali ko sam pa ja,ali reskiramda iznesem svoje misljenje, da je ovo rukovodstvo napra ilo jednu veliku gresku a to je bas zbog dobrih namera…da su postavili pocetnika za trenera. Ocigledno je da pripreme nisu uradjene strucno i da je tim izduvao na drugoj utakmici. Radjeno je na fizici a ne taktickoj pripremi i jos dosta toga,sto se videlo na mecevima sa Zaglebljem. Ispravili su tu kobnu gresku, dovelistrucnog trenera sa dobrim iskustvom i partizanovca, i treba gledati napred a ne vuci klub u propast.
    Pozdravljam sve partizanovce, bivse igrace i molim ih da shvate da im je mesto na tribi.ama i da navijaju a oni koji rade u klubuda rade poslove iz svojeg domena a ne da se bijuza pozicije. Pricate jedno,da je Partizan iznad svih i svega, a svesno ili nesvesno ga gurate u propast. Ima pravo Terzic sto vas bocka jer ne treba mu jaka Zvezda da osvoji prvenstvo kod vas takvih nesloznih! I ne pitajte se otkuda da on zna ko ce biti prvak sledecih godina , zagledajte se u sebe i oko sebe, razmislite sta radite takvim ponasanjem Klubu. Srdacno vass Teo ,Canada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter