1
Domaći fudbal

FOTO: Aleksandar Ilić

BEZ EMOCIJA PROTIV BIVŠEG KLUBA: Miloš Radivojević se vraća na voždovački ‘krov’

Objavljeno: 08.09.16 u 17:14

Nakon jednonedeljne pauze zbog reprezentativnih obaveza, Superliga Srbije ponovo se vraća na naše stadione. Jedan od zanimljivijih mečeva igraće Voždovac. ‘Zmajevi’ će u subotu od 19 časova na ‘Bojanu Majiću’ dočekati ekipu Radničkog iz Niša.

Nišlije u utakmicu 8. kola ulaze osokoljeni sa pobedama u Milanovcu 2:1 i nad ekipom Mladosti sa 2:0. Jedan od fudbalera koji dobro poznaje situaciju u oba tabora jeste novajlija na Čairu, Miloš Radivojević, levi bek Nišlija početkom sezone pojačao je Radnički, a pre toga, godinu i po proveo je baš u redovima narednog protivnika.

– Brzo sam se navikao na život u Nišu. Saigrači su me dobro prihvatili i nadam se da ću veoma brzo pružati dobre partije i na taj način da se odužim Milanu Rastavcu na poverenju – počeo je popularni Raki, a potom se okrenuo Voždovcu.

– Očekujem dobru utakmicu, obe ekipe su iz gornjeg dela tabele, sa evropskim ambicijama. Okosnica tima je ostala, doveli su dobre napadače. Dražić i Georgijević su pokazali da će biti ozbiljna pojačanja.   Svi navijači koji dođu na krov Voždovca, uživaće u utakmici – kaže on.

Jedini gol u dosadašnjem toku karijere Miloš je postigao u 20. kolu prošlogodišnjeg ciklusa Superlige, tada je na krovu gostovao Voždovac, Radnički je poražen upravo golom svog novog igrača.

– Igram u odbrani, pre svega moj je zadatak da sprečim golove u našoj mreži, a ako se ukaže šansa, voleo bih da na ‘krovu’ postignem svoj drugi gol – sa osmehom je poručio Radivojević.

Da Radnički očekuje teško gostovanje govori i sama činjenica da je ‘Real sa Nišave’ poslednji put ulovio ‘zmajeve’ davne 2013. godine. Tada je na Čairu bilo 2:1 za Radnički.

– Radnički ima kvalitet, to pokazuje serija rezultata koju imamo iza sebe. Pobedu nam niko ne može garantovati, voleo bih da ovog puta Radničkom budem talija i da konačno prekinemo seriju Voždovca na domaćem terenu – kaže Radivojević.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter