2
Fudbal

NEKA OPROSTE RIKARDINJO I OSTALI: Legendarni Falkao je postigao najlepši gol ikada! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.16 u 16:26

Futsal majstor Falkao u karijeri je postigao pregršt maestralnih golova, ali je poslednji u dresu Brazila verovatno najspektakularniji ikada.

U jednom futsal meču sastali su se selekcije Brazila i Solomonskih ostrva, a u timu ‘karioka’, naravno, našao se legendarni Falkao, čovek-magija.

Taj nadimak je potvrdio i ovog puta.

Brazil je vodio sa 16:0 (na kraju je bilo 18:0), pa je bilo prostora za egzibicije, a pretposlednji pogodak na meču bio je pravo remek delo.

Svaka reč bila bi suvišna, snimak će najbolje opisati ovu čaroliju, a mi ćemo, tek toliko, da vas podsetimo da ovaj čovek ima 39 godina.

Uživajte i libite se da ponovite gol nekoliko puta.

(Izvor: youtube / RAJA SPORT)

0
0

2 Komentara

  1. Neka izvini Falkao,kao i vi novinari ali ona majstorija Rikardinja protiv Srbije u Areni je vece majstorstvo i lepsi gol od ovog Falkaovog,koji je takodje izvanredan ali ovo mogu da izvedu mnogi igraci a ono,retko ko…

    0
    0
    Odgovori
    • Ti verovatno nisi gledao Falkaove klipove… Rikardinjo je majstor ali ni blizu kao Falkao… Iako se slazem s tobom da je onaj Rikardinjov potez teze za izvesti od ovih makazica… No, Falkao ima dosta lepsih poteza od tog…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter