6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOŽE LI DA BUDE ZVEZDINO ORUŽJE? Stižu pozitivni impulsi novog igrača u Božovićevom timu (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.16 u 21:28

Crvena zvezda privodi kraju mini-pripreme na Zlatiboru, odakle je saopštena odluka da se novi igrač uvrsti u crveno-beli tim.

Pauza je iskorišćena za konsolidaciju redova i iskristalisanje tima koji će nastaviti pohod ka odbrani šampionske titule, a na tom putu novo oružje Miodraga Božovića biće Stefan Ilić.

– Ovde smo već par dana, imamo sjajne uslove, kako u hotelu, tako i na terenu. Radimo jako na treninzima i spremamo se za sledeću utakmicu. Saigrači su me prihvatili sjajno, osećam se dobro i drago mi je što sam ovde – poručio je Stefan Ilić sa priprema na Zlatiboru.

KARLEUŠA ‘ZAPALILA’ TURSKU: Igrač Fenera ‘odlepio’ za Tošićevom ženom, pršte pretnje smrću! (FOTO)

Prošao je omladinsku Partizanovu školu, a sada čeka debi u dresu Crvene zvezde jer je u tekućoj reprezentativnoj pauzi konačno licenciran za domaća takmičenja.

– Drago mi je što sam licenciran i što mogu da se borim za mesto u ekipi. Idemo utakmicu po utakmicu, na svakoj ćemo ići na pobedu i nadamo se povoljnom rezultatu protiv Bačke. Podrška će nam biti potrebna, kako u tom meču, tako i u derbiju – izjavio je Stefan Ilić.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

6 Komentara

  1. Prvo da ti kazem nisam zainteresovan za rad u partizaiu mogu da vam posaljem mog oca djenerala Jovu.A,trece ne ispadaj bas toliko glup jedini udaras pluseve na svoje komentare.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Sta je ovo, jos ce do kraja AV „preci“ da navija za PARTIZAN i postati STREJT, a JA cu „postati“ glupi sekundarac i pocecu da se J..B..E..M u PEDU K’O ONIIII .!. XXAAXXAA .!. NASI POSTAJU „VASI“, A VASI-NASIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Jedini komentar gdk iz koga bi se moglo izvući nešto pametno. Možda svi treba da postanemo jedno, da se od Zvezde i Partizana formira jedan jak klub, da se rasproda zemljište vrate dugovi i da država uloži milione evra, obezbedi jake sponzore, kako bi bili dugo na okupu, uigrani i redovni učesnici evropskih takmičenja. Pare bi se vraćale državi kroz zaradu iz evropskih takmičenja kroz promociju Srbije i Beograda u Evropi. Kako bi se zvao novi fuzionisani klub moglo bi se dogovoriti, možda bi trebalo vratiti ime najpopularnijeg predratnog kluba kraljevine i da se zove BSK, dresovi plave boje i da svi navijamo za jedan jak evropski i srpski klub koji će da bude ponos Srbije u Evropi i koji neće biti opterećen finansijama, nešto kao što je Dinamo Zagreb sada u Hrvatskoj. Ujedno uigravali bi se mladi za reprezentaciju. Time bi bili zadovoljni svi pravi navijači osim huligana Zvezde i Partuzana koji kontrolišu klub i uzimaju velike pare.

      0
      0
      Odgovori
      • MI smo upravo i bili pri kraju sa stvaranjem samo jednog jakog, doduse crno-belog fk Srbije, ali, strani nalogodavci i gazde trenutnih organa se nisu slozili, nego su jos jace poceli da sipaju „pomoc“ organu u vidu zelenih moneta za sto brzu podelu naroda, zemlje i gradova Srbije. Jbg. pokusacemo opet, dok ne uspemo da ujedinimo celu Srbiju u CRNO-BELE BOJE !!! Samo PARTIZAN SRBIJU SPASAVA !!! STOP SEGREGACIJI SRBIJE I SLUGAMA REZIMA tj. PLACENIKA STRANIH SLUZBIII .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter