1
Evropske lige

DOBAR RAD NIJE PROŠAO NEZAPAŽENO: Aleksandar Janković preuzima Standard!

Objavljeno: 06.09.16 u 11:06

Nakon više nego dobrih rezultata koje je postigao sa ekipom Mehelena, Aleksandar Janković dobio je priliku da se pokaže na većoj sceni.

Bivši trener Crvene zvezde dolazi u Lijež kao zamena za dosadašnjeg trenera Janika Fereru, koji je smenjen nakon loših rezultata na početku prvenstva (jedna pobeda u prvih pet mečeva).

Janković je dobio poverenje direktorskog tandema Olivije Renar – Danijel Van Bujten jer je sa Renarom sarađivao u Mehelenu, pa je dobio priliku da, nakon potpisa trogodišnjeg ugovora, Standard vrati u borbu za trofeje.

Srpski stručnjak će debitovati u nedelju, kada Standard dočekuje Genk. MaxBet na pobedu kluba iz Liježa nudi kvotu 2,20.

Janković će biti treći Srbin koji će sa klupe predvoditi Standard. Pre njega tu su bili Slavoljub Muslin i Ivan Vukomanović.

0
0

1 Komentara

  1. Bas me interesuje sta ce sada ona budala Andjus da kaze u svojoj emisiji jer nije propustao da redovno omalovazava rezultate Jankovica i da ga negira kao trenera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter