6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKI NEOTKRIVENI DETALJI: Oproštajne reči Aleksandra Kataija od Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.16 u 10:08

Najbolji fudbaler Crvene zvezde u prošloj i na početku ove sezone, na ovaj način se oprostio od navijača Crvene zvezde.

Aleksandar Katai potpuno je dominirao terenima u Superligi Srbije, pa i u duelima protiv Valete i prvom meču sa Ludogorecom. Za veće domete Crvene zvezde bila mu je potrebna veća podrška saigrača i to mu je najveći žal koji ostaje po odlasku u španski Alaves.

Međutim, kako mu je žao napušta klub, isto tako mu je i drago zbog transfera u Alaves, koji će mu pružiti priliku da igra protiv mnogih evropskih velikana.

– Sa jedne strane mi je teško što sam napustio Crvenu zvezdu, a sa druge svi igrači žele da odu na nešto bolje. Primera je jedna od najjačih liga na svetu. Želim da se oprobam tamo, pa mi je drago što ću igrati sa ekipama kakve su Barsa, Real, Atletiko, Sevilja, Valensija… – rekao je Katai u intervjuu za Zvezda TV.

TUŽNA REALNOST NAŠEG FUDBALA: Odbio Zvezdu i Partizan i otišao u Hrvatsku, evo i zašto… (FOTO)

Pamtiće navijače i utakmicu protiv Ludogoreca na Marakani, a zatim i otkrio do sada manje poznate detalje kako su izgledali poslednji minuti prelaznog roka.

– Nisam znao kako sve to izgleda, tako je bilo i pred odlazak u Olimpijakos. Samo su mi rekli, pakuj se, ideš u Atinu. Ni sada nisam znao za taj program, da sve treba da se ubaci i poklopi u istom trenutku. Sećam se samo da je Miljan Milošević, PR kluba, rekao: ‘Hajde da refrešujemo i da vidimo da li smo uspeli. Ispostavilo se da jesmo – rekao je Katai.

Evo i šta je sve rekao u svom oproštaju od navijača crveno-belih za ‘Zvezda TV’:

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

6 Komentara

  1. Ahahahaha, ovaj RS napisao crvnu zvezdu, pa lepo si oslovio svoj voljeni klub, kakav bre Kataji, evropa svakom od njih pokazala koliko su kvalitetni,raspad sistema,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam samo zasto uvek mora da se nadje neki hejter koji nema pojma o fudbalu. Koji je dosao da pokaze svoje (ne)znanje. Kataji je bio inzvaredan protiv Valete i Ludogoreca. To je primetio svako ko se imalo razume u sport.
    Poodrska za Kataija. Srecno majstore…

    0
    0
    Odgovori
  3. „Dominirao je u utakmicama protiv Valeteeee….“.. .!. XXAAXXAA .!. Za te Vel’ke evropske utakmice sa jos „vecim“ VELIKANOM fudbalske ‘igre“, nisu vam CAK ni mazic, a ni glodjovic bili potrebniii .!. XXAAXXAA .!. „DOMINATORRR“ koji je OSTVARIO NAJVECI TRANSFER za albansku VAM maticnu ligu i prilike, gde i treba da vas PRESELI UEFA tj. VRATTTIIIII

    0
    0
    Odgovori
    • grobare do koske ili penzioner ili kako god se zoves, naporan si vise, idi se lijeci, neznam sta si zapeo toliko? sigurno u dubini duse volis zvezdu, ipak crvna zvezda krasi partizanov grb, to te boli. i jos nesta: XAXAXAXAXAXAXAXAXA

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter