0
Fudbal

(FOTO: FSS)

OMLADINCI DO TROFEJA: ‘Stevan Ćele Vilotić’ našoj reprezentaciji!

Objavljeno: 05.09.16 u 20:30

Omladinska reprezentacija Srbije (igrači do 19 godina) pobedila je u finalu 23. Memorijalnog međunarodnog turnira „Stevan Ćele Vilotić“ selekciju Izraela – 3:1 (2:0).

Posle pobeda protiv SAD (2:1) na startu turnra i ubedljivog izdanja protiv vršnjaka iz Francuske (2:1), izabranici Milana Kosanovića blistali su u finalnom duelu golovima Zlatanovića u 10. i 39. minutu i Гојков 90. a Abufani je postigao gol utehe za Izrael u 50. minutu.

U meču za 3. mesto Francuska je bila bolja od Ukrajine (2:1), a duel za 5. mesto pripao je SAD posle pobede nad Mađarskom (2:1).

Na stadionu Bačke okupilo se više od 700 gledalaca , a Srbija je igrala u sastavu :

M.Ilić, Gojkov, Bošnjak, Mašović, Dinga, Petrović, Nikolić (od 61. Petrov), Vlahović (od 61. Mesarović),Račić (od 61. Terzić), S.Ilić (od 61. Birmančević), Zlatanović (od 85. J.Popović).

Za najtalentovanijeg igrača proglašen je Dušan Vlahović. Najbolji golman je Marko Ilić, a najbolji igrač turnira Dominik Dinga. Po tri gola postigli su Zlatanović i Ejlon , a nagrada je otišla Izraelcu jer je mlađi po godištu. Nagrada za fer plej pripala je Srbiji, reprezentaciji sa najmanjim brojem žutih kartona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter